| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:44 | |
| trebalo bi poslušati Gazdu što kaže na to |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:50 | |
| moj kaže što ću ti ja za to |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:53 | |
| moj zna svašta samo što više ne može bez pomoći. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:55 | |
| - susjeda ::
- moj zna svašta samo što više ne može bez pomoći.
Onda smo na istom...samo moj nikad nije ni znal. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:58 | |
| zato postoje majstori |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:02 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:04 | |
| Lajsne...ja povadila van, ošmirglala, pofarbala i pribila ponovo. Sama. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:06 | |
| - aja ::
- Lajsne...ja povadila van, ošmirglala, pofarbala i pribila ponovo. Sama.
samo treba imati dobru volju ... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:08 | |
- aja ::
- Lajsne...ja povadila van, ošmirglala, pofarbala i pribila ponovo. Sama.
samo treba imati dobru volju ... A imala sam je....to je bilo kad smo doselili tek....sve ostrugali, pomalali, povadila te lajsne pa stavili itison (nikad višee!!!!) pa ponovo pribila lajsne. I stolariju sama pofarbala. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:10 | |
| ne spominji mi farbanje...dosadilo mi jako...prošle godine smo zato i promijenili sva vrata, prozore smo prije i nema više farbanja. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:14 | |
| Imam palačinke...s marmeladom od brusnica. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:17 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:21 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:25 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:28 | |
| tako sijem i ja...prošle godine posijala i mislila da je korov, kao i ti, a ono trajnica i sad se baš lijepo proširila. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:31 | |
- tako sijem i ja...prošle godine posijala i mislila da je korov, kao i ti, a ono trajnica i sad se baš lijepo proširila.
A moja frendica posijala lijepe dečke (cinije) na cijelu gredicu....i uredno ih počupala a ostavila lobodu (ne znam kak vi to zovete) i zalijevala....i kaže dođi pogledati kak mi cvijeće lijepo raste...ja se odvalila od smijeha. Ne moram reći da je bila razočarana.. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:38 | |
| A gdje si našla stalke? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:43 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 22:45 | |
| A da ih kupiš?? |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |