Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 15:50

gradski-seljak ::
šta je sad svi se razbježalo Crying or Very sad

oprosti, al čekati po pola sata da neko napiše koje slovce nema smisla.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 18:37

gradski-seljak ::
šta je sad svi se razbježalo Crying or Very sad

Ja sam morao posvetiti pažnju Isidori Laughing
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 18:37

Dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 20:43

večer ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 20:57

Evo me...puf, pant Ha ha
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 20:58

Twisted Evil nisi valjda Laughing pala sa bicikla Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:01

susjeda ::

Nisam...nemam više bicikl, jura ga je sredil 9 9

To mu je već četvrti 9 9 6
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:03

aja ::

Nisam...nemam više bicikl, jura ga je sredil 9 9

To mu je već četvrti 9 9 6

još brojiš ? moj je sredio toliko da se ne mogu sjetiti svih Suspect zato kćerka zaključava svoj Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:06

Četvrti u dvije godine...one prije ne brojim.. Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:07

nisu kvalitetni bili Question tako moj kaže pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:09

nisu kvalitetni bili Question tako moj kaže pig

I jura ime slične izgovore... Laughing

A moj je bil potpuno nov, lijepi, crveni...i sad nema pedalu više. Neutral

Još sam dobro prošla, kaj je ostalima napravil... Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:13

mi smo sve bicikle u dijlovima dali jednom rođaku koji obožava sastavljati bicikle , a ponešto i zaradi , iako ima dobar posao. E al kad sam vidjela i svog poniku, rekla sam , a ne...sentimentalno sam vezana za njega...neka stoji makar i pokidan. Tip mi ga je napravio i sad je opet u voznom stanju Razz nije baš da ga vozim , četiri točka ipak više volim Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:14

JA vozim jedino bicikl...auto ne znam vozit. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:16

tebe vozaju Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:18

tebe vozaju Laughing

Kad su raspoloženi Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:19

kad zanovijetate uvijek Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:22

kad zanovijetate uvijek Laughing

Ja rijetko zanovijetam...rijetko i idem kam autom. Imam noge Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:23

e da si na ovakvom mjestu kao ja vidjela bi ja tebe...do Konzuma 2 km ...ima neka mala trgovina gdje se i kruh mora pisati Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:26

e da si na ovakvom mjestu kao ja vidjela bi ja tebe...do Konzuma 2 km ...ima neka mala trgovina gdje se i kruh mora pisati Rolling Eyes

Znaš da ja nejdem u kupovinu....to je Gazdino isključivo pravo.

Ja samo zvocam Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:28

i meni zvocaju clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:30

i meni zvocaju clown

Pravilno, pravilno.. cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:33

zašto pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:34

zašto pig

Zato jer se gurate u kupovinu...mi imamo pravo zvocat. Svakom svoje. Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:38

zašto pig

Zato jer se gurate u kupovinu...mi imamo pravo zvocat. Svakom svoje. Razz

ja se ne guram, ja moram znati kupiti i eksere i šmirgl papir i to po potrebi nekad za drvo, nekad za željezo, a nekad za brusilicu Rolling Eyes i da ne nabrajam sve ostalo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 EmptySre 16 Apr 2008, 21:40

E sad...kad se radi o takvim stvarima, onda ja idem u kupovinu. Gazda ne zna ni osigurač kupiti @
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 7 od 44Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 44  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: