| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 15:50 | |
| - gradski-seljak ::
- šta je sad svi se razbježalo
oprosti, al čekati po pola sata da neko napiše koje slovce nema smisla. |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| |
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 18:37 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 20:43 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 20:57 | |
| Evo me...puf, pant |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:01 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:03 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:06 | |
| Četvrti u dvije godine...one prije ne brojim.. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:09 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:13 | |
| mi smo sve bicikle u dijlovima dali jednom rođaku koji obožava sastavljati bicikle , a ponešto i zaradi , iako ima dobar posao. E al kad sam vidjela i svog poniku, rekla sam , a ne...sentimentalno sam vezana za njega...neka stoji makar i pokidan. Tip mi ga je napravio i sad je opet u voznom stanju nije baš da ga vozim , četiri točka ipak više volim |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:14 | |
| JA vozim jedino bicikl...auto ne znam vozit. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:16 | |
| tebe vozaju |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:19 | |
| kad zanovijetate uvijek |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:23 | |
| e da si na ovakvom mjestu kao ja vidjela bi ja tebe...do Konzuma 2 km ...ima neka mala trgovina gdje se i kruh mora pisati |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:26 | |
| - susjeda ::
- e da si na ovakvom mjestu kao ja vidjela bi ja tebe...do Konzuma 2 km ...ima neka mala trgovina gdje se i kruh mora pisati
Znaš da ja nejdem u kupovinu....to je Gazdino isključivo pravo. Ja samo zvocam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:28 | |
| i meni zvocaju |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:33 | |
| zašto |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 16 Apr 2008, 21:40 | |
| E sad...kad se radi o takvim stvarima, onda ja idem u kupovinu. Gazda ne zna ni osigurač kupiti |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|