| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:46 | |
| Onda valjda odbija i krpelje...
Bojim se tih krpelja ko vraga, puno peseki je uginulo zbog njih...a ja pojma nisam imala o tome. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:50 | |
| - aja ::
- Onda valjda odbija i krpelje...
Bojim se tih krpelja ko vraga, puno peseki je uginulo zbog njih...a ja pojma nisam imala o tome. da, opasni su...samo mislim da bi ti primjetila da ga pokupi...ako maziš psa...ja znam svaki put kad se mačak tukao ...nek samo dobije nokat već ima malenu kvržicu i za koji dan mu tri, četiri dlake otpadnu na tom mjestu .... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:53 | |
| - susjeda ::
- aja ::
Bojim se tih krpelja ko vraga, puno peseki je uginulo zbog njih...a ja pojma nisam imala o tome. da, opasni su...samo mislim da bi ti primjetila da ga pokupi...ako maziš psa...ja znam svaki put kad se mačak tukao ...nek samo dobije nokat već ima malenu kvržicu i za koji dan mu tri, četiri dlake otpadnu na tom mjestu .... Pa mazimo ga stalno...dobro, sad ima ogrlicu pa sam mirnija. Problem je kaj ju stalno mora mositi, jer ovu drugu mu stavljam samo kad idemo u šetnu...ali dobro, uska je i priviknul se na nju, ne smeta ga. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:56 | |
- susjeda ::
Bojim se tih krpelja ko vraga, puno peseki je uginulo zbog njih...a ja pojma nisam imala o tome. da, opasni su...samo mislim da bi ti primjetila da ga pokupi...ako maziš psa...ja znam svaki put kad se mačak tukao ...nek samo dobije nokat već ima malenu kvržicu i za koji dan mu tri, četiri dlake otpadnu na tom mjestu .... Pa mazimo ga stalno...dobro, sad ima ogrlicu pa sam mirnija. Problem je kaj ju stalno mora mositi, jer ovu drugu mu stavljam samo kad idemo u šetnu...ali dobro, uska je i priviknul se na nju, ne smeta ga. ne znam kakve su te, al znam da kad je mačak imao protiv buha da je imao i koju buhu...kažu da djeluje do pola ...zadnji dio uopće nije zaštićen. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:58 | |
| Aaaaaaaaaaaa, ne plaši me!!! A da mu stavim jednu na rep?? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:00 | |
- Aaaaaaaaaaaa, ne plaši me!!!
A da mu stavim jednu na rep?? ja samo kažem što su meni rekli... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:01 | |
| jednom sam kupila ogrlicu protiv buha koja je užasno smrdila da smo ju radi tog smrada makli s njega... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:03 | |
- jednom sam kupila ogrlicu protiv buha koja je užasno smrdila da smo ju radi tog smrada makli s njega...
Ova ne smrdi...ah, nisam pametna. Pitat ću veta kad ga budemo cijepili. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:05 | |
| a svaki kaže drugo znam kad pitam u pet centru veterinara...uvijek nešto drugačije |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:07 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:10 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:11 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:13 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:15 | |
| Kak nije kad su dva cucka pobrala krpelje ovih dana?? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:16 | |
- Kak nije kad su dva cucka pobrala krpelje ovih dana??
a ne znam...kak su ih povadili ? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:17 | |
a ne znam...kak su ih povadili ? Jednome je vet izvadil a za drugog ne znam. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:24 | |
- susjeda ::
a ne znam...kak su ih povadili ? Jednome je vet izvadil a za drugog ne znam. evo čitam, a i ti si vješta u tome ima na netu...u pravilu sad nema krpelja osim ako nije koji dan topliji...ima ih od proljeća do jeseni... ja sam sipala jestivog ulja...malo pričekala i vuci...znam da sam telefonom zvala kumu i ona mi dala uputu ne znam jel sam trebala u smjeru kazaljke na satu ili suprotnom malo zakrenuti...kasnije sam pročitala da nije pametno nešto sipati...a napravila kako sam znala. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:26 | |
| Uf...nadam se da neću morati čupati krpelje... Srećom mi je vet blizu, mislim da bi to napravili i besplatno...kak mu znaju očistiti analke. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:26 | |
| A bilo je par dana baš ugodno toplo po danu... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:29 | |
| moram u krpe...tv u spavaćoj ima smetnje od kompa...ne znam zašto možda što je mobilna veza |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 00:30 | |
| noć |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 13:52 | |
| i ja bi negdje skuhala ručak, pospremala, veš se pere i što sada da radim ja |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 14:55 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|