| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 15:55 | |
| opet kasnim |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 19:56 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 19:58 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 19:59 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 20:07 | |
| ja ću se ucrvati danas mir i tišina, ja i muž sami...mačak povremeno dođe ... poremetila sam si svakodnevni ritam i sad cijelo popdne piz... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 20:09 | |
| nekad to dobro dođe, biti sami, odmoriti se malo od svakodnevnis briga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 20:10 | |
| sad mi tek mozak vrtoglavo radi ... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 20:13 | |
| ma odmaraj |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 20:18 | |
| zovu me na gem i malom na čačkalicu da nabodem čitamo se poslije |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 22:10 | |
| nema Aje |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 23:05 | |
| Tu sam...šteka mi komp |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 23:15 | |
| Ne znam kaj se dogodilo mozilli...po pol ekrana mi je i nikak povećat. Kaj joj je došlo? Jure naravno nema kad ga trebam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 23:17 | |
| dobro ako Jura zna napraviti... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 23:19 | |
| - susjeda ::
- dobro ako Jura zna napraviti...
Ne znam da li zna... Ja nemam pojma kaj joj je došlo...bila je ok prije.. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 23:20 | |
| ja cijeli dan za kompom ... a za tebe sam pomislila da nećeš ni doći |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 23:24 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 23:25 | |
| Nisam stigla prije...kuhala, čistila, pavala, vodila cucka u šetnju...došli doma u 19, pa kava, pa nahraniti djevojčicu i pesa... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 23:25 | |
| ti si s tim prva počela dobila sam temperaturu...možda od sjedenja pred kompom |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 13 Feb 2008, 23:29 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|