| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:07 | |
| odoh ja obavit svoju dužnost, jer mi draga preumorna, došla s posla |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:08 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:09 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:12 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:14 | |
| Meni nije zaštekalo...zasad. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:15 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:16 | |
| Noć gradski |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:20 | |
| noć Gradski |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:21 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:23 | |
| odgovorila sad ću vidjeti |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:27 | |
| sad tebi ne radi ? |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:30 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:32 | |
| Kupili smo mu ogrlicu protiv nametnika....dva cucka su na livadici pobrala krpelje...u ovo doba godine Pa se uplaših, jer ja i ne znam kak krpelj izgledaa niti kak bi to našla na potpuno crnom cucku. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:33 | |
| ti imaš dobre živce mačka nam neko pogodio sa zračnom puškom sreća, u nogu i ne izgleda strašno. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:36 | |
| - susjeda ::
- aja ::
- Kupili smo mu ogrlicu protiv nametnika....dva cucka su na livadici pobrala krpelje...u ovo doba godine
Pa se uplaših, jer ja i ne znam kak krpelj izgledaa niti kak bi to našla na potpuno crnom cucku. našem se jednom uvukao i to u glavu...užasno je bilo vaditi ga Kak to misliš, netko upucao? Ne znate tko? Ne znam kak krpelj izgleda niti kak se vadi... A da mu stavite ogrlicu? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:37 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:39 | |
| Ma nebi...dosta je uska i luxu se skoro ne vidi od dlake...nije idealno, ali je bolje od spiroplazmoze koja može biti smrtonosna ako se ne skuži na vrijeme...i traje 5 mjeseci, a ampula samo tri protiv buha i jedan protiv krpelja. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:41 | |
| - aja ::
- Ma nebi...dosta je uska i luxu se skoro ne vidi od dlake...nije idealno, ali je bolje od spiroplazmoze koja može biti smrtonosna ako se ne skuži na vrijeme...i traje 5 mjeseci, a ampula samo tri protiv buha i jedan protiv krpelja.
psi se ne provlače tako kao mačke...ovdje su sve bašće ograđene žicom i stvarno bi mogao nastradati. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:42 | |
| - susjeda ::
- Ma nebi...dosta je uska i luxu se skoro ne vidi od dlake...nije idealno, ali je bolje od spiroplazmoze koja može biti smrtonosna ako se ne skuži na vrijeme...i traje 5 mjeseci, a ampula samo tri protiv buha i jedan protiv krpelja.
psi se ne provlače tako kao mačke...ovdje su sve bašće ograđene žicom i stvarno bi mogao nastradati. Onda ampulu...ili sprej protiv krpelja. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:44 | |
| - aja ::
- susjeda ::
psi se ne provlače tako kao mačke...ovdje su sve bašće ograđene žicom i stvarno bi mogao nastradati. Onda ampulu...ili sprej protiv krpelja. jesam prije protiv buha i crijevnih nametnika...ta još vrijedi. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 12 Feb 2008, 23:45 | |
| a imamo i sprej protiv buha...njega mrzi |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|