Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Pretučena dopisnica Glasa Amerike iz Prištine

Ići dole 
AutorPoruka
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

Pretučena dopisnica Glasa Amerike iz Prištine Empty
PočaljiNaslov: Pretučena dopisnica Glasa Amerike iz Prištine   Pretučena dopisnica Glasa Amerike iz Prištine EmptyČet 18 Okt 2007, 12:48

Dopisnica srpskog servisa "Glasa Amerike" Vesna Bojičić iz Prištine pretučena je u svom stanu u Čaglavici, preneo je Glas Amerike.

"U dva sata začula sam tihe korake i kucanje na vratima i kada sam otvorila vrata, na moje veliko iznenadjenje pojavio se muškarac u crnoj maskrinoj uniformi sa fantomkom na glavi", navodi Vesna Bojičić i dodaje da ju je muškarac odgurnuo unazad i udarao po glavi, grudnom košu, abdomenu i ledjima.

Prema njenim rečima sa batinama su stizale uvrede na račun njenog rada za Glas Amerike i, kako je navela, "privrženosti Albancima“ uz obraćanje sa najpogrdnijim rečima.

Novinarka navodi da nije zvala hitnu pomoć jer bi njen poziv direktno bio prosledjen policiji, jer ona, na osnovu svog ranijeg iskustva nema poverenja u kosovsku policiju niti u kosovske institucije.

”Napadač je izuzetno dobro govorio srpski što ne mora da znači ništa, a može da kaže i puno toga", navela je Bojičić i dodala da je u poslednje vreme primila više pretnji na način na koji je pisala svoje izveštaje.

(Tanjug)
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net

Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Uloga Amerike u otcepljenju pokrajine
» Press: Ko je lud nek glasa za ovu listu
» AKCIJA GLASA JAVNOSTI

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu