Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 Empty
PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:20

znala sam Question gdje sam ja danas bila Crying or Very sad u vrtnom centru pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:21

susjeda ::
znala sam Question gdje sam ja danas bila Crying or Very sad u vrtnom centru pirat

Ja nigdje. 40 40

A ni sutra nemam u planu..44
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:23

aja ::

Ja nigdje. 40 40

ujutro do grada...a popodne na utakmicu Smile nadam se da će mi moji dobro posditi luk i krumpir Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:27

Ja nigdje. 40 40

ujutro do grada...a popodne na utakmicu Smile nadam se da će mi moji dobro posditi luk i krumpir Smile

Uf...ja ne znam saditi krumpir.
Nemam tolko mjesta u vrtu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:30

Ja nigdje. 40 40

Uf...ja ne znam saditi krumpir.
Nemam tolko mjesta u vrtu.

još i bolje Smile ja bi tam sve cvijeće stavila Laughing al proglasili bi me ludom Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:32

Osim toga...krumpir....krumpirove zlatice....jedne godine su mi požderale sve patliđane. Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:34

Osim toga...krumpir....krumpirove zlatice....jedne godine su mi požderale sve patliđane. Rolling Eyes Rolling Eyes

a mora se špricati ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:39

a mora se špricati ...

Ništ ja ne špricam. Prirodni uzgoj, nikakva kemija. Smile

Rekli su mi da ih moram ručno uklanjat s listova.....pazi da nebi, nisu mi patliđani tak fini. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:42

a mora se špricati ...

Rekli su mi da ih moram ručno uklanjat s listova.....pazi da nebi, nisu mi patliđani tak fini. Laughing

krumpir svi špricamo, pa pojele bi ga zlatice ...ostalo ništa.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:44

a mora se špricati ...

krumpir svi špricamo, pa pojele bi ga zlatice ...ostalo ništa.

Nemam krumpira pa ne moram špricat. Smile

Imam kavu Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:47

imam i ja...al sad mi je sve češće na pameti krevet Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:48

imam i ja...al sad mi je sve češće na pameti krevet Smile

Meni nije....imam kaj čitati, imam novu igru...40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:51

ja imam daljinski Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:52

Question Question

To mi ništ ne predstavlja u životu....daaavno sam se pomirila da je Gazdin. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:55

Question Question

To mi ništ ne predstavlja u životu....daaavno sam se pomirila da je Gazdin. Laughing

ako treba svako si uzme po jedan Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:58

Question Question

ako treba svako si uzme po jedan Laughing

Pa i je tak...tri televizora, njih troje....ja i tak ne gledam. Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:59

mora me nešto uspavati Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 23:00

Ti si ko Gazda...mene nikad, ali nikad ne uspava televizor.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 23:03

mene uvijek i to brzo Smile a ja programiram da se ugasi za sat vremena...onda moj prigovara Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 23:05

mene uvijek i to brzo Smile a ja programiram da se ugasi za sat vremena...onda moj prigovara Laughing

Gazda ne programira....to je njemu svemirska tehnika Laughing Laughing

Ja gasim televizore. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 23:06

Gazda ne programira....to je njemu svemirska tehnika Laughing Laughing

Ja gasim televizore. Rolling Eyes

zato ja i ima daljinski u spavaćoj sobi jer ni moj ne zna programirati ga Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 23:08

Eh...svi su isti....moj ne zna ni mikrovalnu koristit...o perilicama da ne govorim...slanje sms-a je savladal nakon tri godine...Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 23:09

Eh...svi su isti....moj ne zna ni mikrovalnu koristit...o perilicama da ne govorim...slanje sms-a je savladal nakon tri godine...Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 C070

zna na mikrovalnu i suđericu...ostalo ništa. Mobitel nema.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 23:11

Pa tvoj je napredniji od Gazde. Laughing

Gazda ne zna ni gdje nam stoje tanjuri! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 EmptyPet 30 Mar 2007, 23:13

Pa tvoj je napredniji od Gazde. Laughing

Gazda ne zna ni gdje nam stoje tanjuri! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Moj, što može, napravi...suđericu često prazni, kavu kuha...neću sad baš sve nabrajati Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 33 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)
Nazad na vrh 
Strana 33 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» horoskop
» Da ne bude kasno

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: