Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 Empty
PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:43

Imaš ga u Konzumu za kupiti.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:44

aja ::
Lauda ::
Bro veče devojke Twisted Evil

Bok lauda...

Donesla mi mama s puta pravi ratluk, proizveden kod tebe..Smile

Mljac, nisam to jela sto godina.

Mislim kako si stvarno uživala u tome.....ja se svaki put oduševim kada nađem u prodavnici KI KI karamele Wink bounce
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:45

susjeda ::

tebi S. je to sve blizu i nemaš nikakvih nostalgija po tom pitanju Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:46

Ma vjerojatno...ali nije isto kao kad ti ga netko donese....a nisam ga stvarno vidla godinama. Klinci nisu ni znali kaj je to...i nije im jasno zakaj sam ja tak oduševljena...povratak u djetinjstvo...Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 C070 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 C070
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:47

3 aja
3 susjeda
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:47

Konzuma ima posvuda...mali milion Question a imam nešto što još ne mogu pronaći Laughing Bohor za veš i kozmetike vaše nema nigdje.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:48

3 aja
3 susjeda

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 Sok
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:49

Ma vjerojatno...ali nije isto kao kad ti ga netko donese....a nisam ga stvarno vidla godinama. Klinci nisu ni znali kaj je to...i nije im jasno zakaj sam ja tak oduševljena...povratak u djetinjstvo...Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 C070 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 C070

moji ne vole , ostane meni sve pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:50

Ja sam odmah smazala pol kutije....šećer mi se valjda popel na 20 Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:50

3 aja
3 susjeda

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 Sok

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:51

Konzuma ima posvuda...mali milion Question a imam nešto što još ne mogu pronaći Laughing Bohor za veš i kozmetike vaše nema nigdje.

Taj Bohor je sada rame uz rame sa Lenorom, bar tako kažu komšinice kod mene, kad dodju na kafu. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:52

Ja sam odmah smazala pol kutije....šećer mi se valjda popel na 20 Laughing Laughing

meni jedva da ostane koji od kutije Arrow samo znaju staviti užegle orase Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:54

Bohor? To je omekšivač?

Ja koristim silan, još od kad znam za sebe ga je mama kupovala u austriji. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:55

Taj Bohor je sada rame uz rame sa Lenorom, bar tako kažu komšinice kod mene, kad dodju na kafu. Smile

ma samo da ga onjušim...njega sam stavljala na dječju robicu. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:58

Ja se toga bohora uopće ne sjećam..Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 22:58

Bohor? To je omekšivač?

Ja koristim silan, još od kad znam za sebe ga je mama kupovala u austriji. Smile

od kada znam za sebe bio je Bohor i naš Ornel...a koristim što kupim...cocolino ili silan, ponekad ornel...lenor kad dobijem gratis uz prašak Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 23:00

a mama ti je kupovala drugi, a dok si ti počela njega više i nije bilo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 23:01

a mama ti je kupovala drugi, a dok si ti počela njega više i nije bilo Smile

A bit će da je tak..stvarno se ga ne sjećam.
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 23:02

Laku noć devojke Twisted Evil bom 19 23 3 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 958442
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 23:03

Noć lauda Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 23:04

noć Lauda...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 23:08

Mmmmm, kak je dobar ovaj ratluk...Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 23:11

smaži sve i mirna si Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 23:12

smaži sve i mirna si Very Happy

Radim na tome...Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 EmptyNed 01 Apr 2007, 23:13

Još da imam kavu...26
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 37 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)
Nazad na vrh 
Strana 37 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Sledeći
 Similar topics
-
» horoskop
» Da ne bude kasno

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: