Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 Empty
PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:38

bok Lily...

Aja evo tu pogledaj što ima od trgovina i robe...
http://www.osijek-online.com/vijesti/clanak1000-0-3458.htm
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:39

lily ::
odoh ja sad
čitamo se sutra

ovo je bilo munjevito Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:40

susjeda ::
bok Lily...

Aja evo tu pogledaj što ima od trgovina i robe...
[url=http://www.osijek-online.com/vijesti/clanak1000-0-3458.htm
http://www.osijek-online.com/vijesti/clanak1000-0-3458.htm[/quote[/url]]

Lijepo...samo da je novaca..Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 592418 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 592418
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:40

i da dodam da je trgovina sagrađena na mjestu gdje je nekad bila Mobila, tvornica namještaja koja je propala kao i sve ostale tvornice u gradu Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:42

aja ::
Skoro sam zaboravila....dobili smo tri iz latinskog!! Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 B020 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 B020 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 B020

a što sam ja rekla ... 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:42

i da dodam da je trgovina sagrađena na mjestu gdje je nekad bila Mobila, tvornica namještaja koja je propala kao i sve ostale tvornice u gradu Sad

Nije ni kod nas puno bolje...isto tak propalo svašta...Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:44

Skoro sam zaboravila....dobili smo tri iz latinskog!! Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 B020 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 B020 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 B020

a što sam ja rekla ... 8)

Istina, istina...Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 437767 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 437767

A jučer sam pisala zadaću iz njemačkog koju uopće nije trebalo pisati Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:45

vjerujem ti da je, ali mislim da smo rekorderi Sad šibicara, Lio, Tekos, Mara, Teina...ma ne mogu se ni sjetiti svih Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:47

vjerujem ti da je, ali mislim da smo rekorderi Sad šibicara, Lio, Tekos, Mara, Teina...ma ne mogu se ni sjetiti svih Question

Pa vi ste veći od nas....
Kod nas propalo GK Međimurje....zapošljavali oko 7000 radnika
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:47

imaš pp ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:50

imaš pp ...

Znaš da ja ne skužim...Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:53

zato sam i napisala da ga imaš Laughing idem tražitičarape...smrzle su mi se noge Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:54

zato sam i napisala da ga imaš Laughing idem tražitičarape...smrzle su mi se noge Rolling Eyes

Ni ja nemam čarape....nije ti loša ideja.
A ja bi i kavu, neće Gazda zahrkat. elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:55

ništa čudno što mi je hladno elephant moj je smanjio grijanje još u podne @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:58

Pa pojačaj sad....zima je.
Kod nas je ujutro bilo -1 Sad

Idem nazvati majčicu gdje su, putuje iz dubrovnika. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:00

Pa pojačaj sad....zima je.
Kod nas je ujutro bilo -1 Sad

Idem nazvati majčicu gdje su, putuje iz dubrovnika. Smile

ajde samo...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:01

Tek su prošli zadar...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:02

Tek su prošli zadar...

gdje je bila ? Pjevali ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:04

Tek su prošli zadar...

gdje je bila ? Pjevali ?

Aha...jučer imali koncert, otišli su u utorak navečer.

Kaže da svako malo stoje...mogu si mislit kak je veselo u busu...stalno ponestaje piva. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:06

Tek su prošli zadar...

gdje je bila ? Pjevali ?

Aha...jučer imali koncert, otišli su u utorak navečer.

Kaže da svako malo stoje...mogu si mislit kak je veselo u busu...stalno ponestaje piva. Laughing

pa to je mali godišnji 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:11

Pa nije im loše...svako malo lutaju evropom...ne znam gdje sve već nisu bili Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:13

a zašto ti nisi na pjevanju Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:15

a zašto ti nisi na pjevanju Crying or Very sad

Nije mi se dalo...Arrow Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:17

na pjevanje ti se nije išlo Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 288334
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 EmptyPet 30 Mar 2007, 22:18

na pjevanje ti se nije išlo Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 288334

Jučerašnji izlazak mi je bil too much..Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 C070 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 C070

Nebrem dva dana za redom iz kuće. Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 C070
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 32 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)
Nazad na vrh 
Strana 32 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» horoskop
» Da ne bude kasno

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: