Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)

Ići dole 
4 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 20:16

Dobra večer svima...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 20:58

večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:00

susjeda ::
večer Twisted Evil

Evo mene baš na odlasku...još pet minuta budem tu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:01

pa petak je Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:02

pa petak je Crying or Very sad

Znam ali "ona" je doma
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:04

sad bi ja trebala nagađati ...tko je kod kuće Crying or Very sad mama bi trebala biti na pjevanju Smile a ak je netko drugi u pitanju, pozovi je van Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:05

sad bi ja trebala nagađati ...tko je kod kuće Crying or Very sad mama bi trebala biti na pjevanju Smile a ak je netko drugi u pitanju, pozovi je van Razz

Evo idem ja s neta...aja ide gore...bat AJL BE BEK
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:07

bok Jura Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:10

jura ::

Evo idem ja s neta...aja ide gore...bat AJL BE BEK

To si ti misliš Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 U075 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 U075 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 U075

Bok s. Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:13

bok Aja Twisted Evil počela sam danas raditi bašću bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:14

Ja nisam....pa nije premokro?
Kod nas je još jučer padalo. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:16

aja ::

nije mokro...imamo duboki kanal iza, pa možda i zbog toga.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:18

nije mokro...imamo duboki kanal iza, pa možda i zbog toga.

Ne znam...
Opet nikoga?? Trebalo bi promjeniti ime foruma u ...Susjeda&aja forum Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:20

kad se jednom razljutim neće ni mene biti @

gledaj molim kako je kod nas elephant

http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=3&ID_VIJESTI=72155
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:20

Ustvari...Susjeda&aja&gosti forum Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 222369 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 222369
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:23

[url=http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=3&ID_VIJESTI=72155
http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=3&ID_VIJESTI=72155[/quote[/url]]

Pa kaj ima u toj trgovini da su svi navalili?
Dijele badava?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:27

[quote="aja"]

http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=3&ID_VIJESTI=72155[/quote]

tolika je gužva da skoro ništa nisam vidjela elephant ajd jednu majicu sam uspjela kupiti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:29

[quote="susjeda"]

http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=3&ID_VIJESTI=72155[/quote]

tolika je gužva da skoro ništa nisam vidjela elephant ajd jednu majicu sam uspjela kupiti Smile

A kaj ima u toj trgovini? Samo odjeća ili kaj?
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:30

večer cure
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:31

lily ::
večer cure

Twisted Evil Twisted Evil

Na poslu?
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:32

jesam , ali još samo malo Evil or Very Mad Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:33

Skoro sam zaboravila....dobili smo tri iz latinskog!! Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 B020 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 B020 Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 B020
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:35

8)
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:37

odoh ja sad
čitamo se sutra
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 EmptyPet 30 Mar 2007, 21:37

lily ::
odoh ja sad
čitamo se sutra

Đenja Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)   Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;) - Page 31 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Hajde neka ovo bude mesto za ćaskanje ;)
Nazad na vrh 
Strana 31 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» horoskop
» Da ne bude kasno

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: