Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro, dan, veče...

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 21:59

aja ::
Twisted Evil

Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 B020 Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 B020 Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 B020

3
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 21:59

Lauda ::
Twisted Evil

Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 B020 Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 B020 Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 B020

3

Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 Sok Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 Sok
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:33

večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:36

susjeda ::
večer Twisted Evil

I tebi Twisted Evil

Dobila recepte bez doktorice Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 B020 Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 B020 Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:38

ne skači toliko radi tlaka Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:39

ne skači toliko radi tlaka Laughing

Question Tlak mi je ok čim nema tlakomjera u blizini Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:41

ja sam se danas vozila u busu elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:47

ja sam se danas vozila u busu elephant

Zakaj u busu?? Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 288334 Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 288334 Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 288334
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:49

zato što mi je auto jučer ostao na hitnom popravku Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:52

Pa kaj mu je bilo? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:53

vrata samo što nisu otpala clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:55

Tak, sama od sebe?? Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 288334 Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 288334

Kad bude gotov? I kolko će te to koštat?Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 592418
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:56

Tak, sama od sebe?? Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 288334 Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 288334

Kad bude gotov? I kolko će te to koštat?Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 592418

busom sam išla po auto, znači gotov je Evil or Very Mad a platila nisam ništa, pa pod garancijom je...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:57

busom sam išla po auto, znači gotov je Evil or Very Mad a platila nisam ništa, pa pod garancijom je...

A pa to su super vijesti. 8) 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:58

e da...prvo su mi rekli da mi je vjetar odvalio vrata, a onda sam ja odvalila njima jezikovu juhu clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:59

e da...prvo su mi rekli da mi je vjetar odvalio vrata, a onda sam ja odvalila njima jezikovu juhu clown

Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 22:59

Nisam zadovoljna Sad to se nije smjelo niti dogoditi.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:00

E sad....jednom je Gazda otvaral vrata od haube na jugiću (daaavnooo) i ostala su mu u rukama...Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:03

E sad....jednom je Gazda otvaral vrata od haube na jugiću (daaavnooo) i ostala su mu u rukama...Laughing Laughing

ah jugo Question meni je puko mjenjač i kad je došao moj kum da me odšlepa kući sam se nasmijao i rekao...pa to radi moja šogorica, ali ti ...inače šogorica mu je bar dva puta kao ja Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:04

ah jugo Question meni je puko mjenjač i kad je došao moj kum da me odšlepa kući sam se nasmijao i rekao...pa to radi moja šogorica, ali ti ...inače šogorica mu je bar dva puta kao ja Very Happy

Hehe...sjećam se kad me buraz vozil u prastarom renou 6...pa mu je nasred raskršća mjenjač ostal u ruci...ko ručka od kišobrana..Laughing

A daj si zamisli nas četvero sad u jugiću...Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 Horor Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 Horor Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 C070 Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:07

kako bi tek stali u naš prošli auto Laughing tak je bio kao tiko. Baš mi je bio dobar 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:09

kako bi tek stali u naš prošli auto Laughing tak je bio kao tiko. Baš mi je bio dobar 8)

Hehe...jednom nam je buraz posudil auto...naš je bil na servisu....išli smo samo do varaždina, ali se Gazda ukočil..Laughing Laughing
A auto je kia pride.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:10

Hehe...jednom nam je buraz posudil auto...naš je bil na servisu....išli smo samo do varaždina, ali se Gazda ukočil..Laughing Laughing
A auto je kia pride.

56
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:13

A auto je kia pride.

56

I još je cijelim putem gunđal da ga love grčevi, da on ne može više, da nema kam s nogama...queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:15

ja mu ne bih više posudila auto...nek ide busom kao ja clown
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 4 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro, dan, veče...
Nazad na vrh 
Strana 4 od 41Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» brbljajte ovdje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: