Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro, dan, veče...

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 22:29

Večer laudane...vidim da nam neka budala sranja radila
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 22:50

večer!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 23:06

Evo i mene....večeeer Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 23:36

Twisted Evil što si tako vesela Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 23:37

susjeda ::
Twisted Evil što si tako vesela Crying or Very sad

Imam kavu. Arrow

Gdje si dosad?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 23:38

bila sam, al sama Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 23:39

bila sam, al sama Sad

Eh...mi smo pjevali večernju misu, trajalo duuugo, dugo...Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 23:41

ti voliš pjevati...a zašto se odužilo Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 23:43

ti voliš pjevati...a zašto se odužilo Crying or Very sad

Zato jer su trećeredci polagali zavjete....pa je trajalo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 23:46

pričaj mi Question samo me sjetiš koliko dugo nisam bila u crkvi Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 23:49

pričaj mi Question samo me sjetiš koliko dugo nisam bila u crkvi Evil or Very Mad

Hm...nisam ni ja..Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 23:52

danas ću cijelo veče pitati ...zašto ti ???Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyNed 18 Mar 2007, 23:54

danas ću cijelo veče pitati ...zašto ti ???Laughing

A zadnjih nekoliko mjeseci nisam pjevala....ni išla na mise..ne znam zakaj, tak, kriza nekakva....Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 C070

Sad sam opet krenula jer su svi već popizdili zakaj me nema....a i počelo mi je opako falit pjevanje. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyPon 19 Mar 2007, 00:00

Sin je prije mjesec dana išao po potvrdu da može biti kum i šokirao se Evil or Very Mad ovaj se tako izderao na njega da svi dolaze kad nešto trebaju, a u crkvi ih nema. Istina da ne ide crkvu, ali ni ne stanujemo više tamo da bi ga ovaj viđao clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyPon 19 Mar 2007, 00:02

Sin je prije mjesec dana išao po potvrdu da može biti kum i šokirao se Evil or Very Mad ovaj se tako izderao na njega da svi dolaze kad nešto trebaju, a u crkvi ih nema. Istina da ne ide crkvu, ali ni ne stanujemo više tamo da bi ga ovaj viđao clown

Sve ovisi o svećeniku...naš ne komplicira ni oko čega...a znam da neki znaju biti zločesti. Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyPon 19 Mar 2007, 00:05

aja ::

Sve ovisi o svećeniku...naš ne komplicira ni oko čega...a znam da neki znaju biti zločesti. Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 U075

Uvijek sam ih hvalila, za razliku od ovih ovdje ili ovog ovdje koji je djecu znao i lupiti na vjeronauku i sad ovako Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyPon 19 Mar 2007, 00:07

Uvijek sam ih hvalila, za razliku od ovih ovdje ili ovog ovdje koji je djecu znao i lupiti na vjeronauku i sad ovako Question

O svašta....tući djecu, ma kajgot. Pa nije vjeronauk pod moraš. Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyPon 19 Mar 2007, 00:11

Zbog ovog kojeg spominjem ni ja se nikad nisam krizmala . Žao mi je što nisam sa djecom kad su oni Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyPon 19 Mar 2007, 00:13

Zbog ovog kojeg spominjem ni ja se nikad nisam krizmala . Žao mi je što nisam sa djecom kad su oni Smile

A vjenčani ste u crkvi?

Ni ja nisam krizmana, ali smo se vjenčali u crkvi....kaže ovaj naš da ne treba krizma. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyPon 19 Mar 2007, 00:16

A vjenčani ste u crkvi?

Ni ja nisam krizmana, ali smo se vjenčali u crkvi....kaže ovaj naš da ne treba krizma. Smile

Jesmo vjenčani, al smo dva dana prije vjenčanja krstili muža Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyPon 19 Mar 2007, 00:18

A vjenčani ste u crkvi?

Jesmo vjenčani, al smo dva dana prije vjenčanja krstili muža Laughing

Question Question

Mi smo se vjenčali, pa krstili balavicu...u subotu. U nedjelju je jura išel na prvu pričest.
Kad nas je vjenčal, rekao je....svrha svakog braka su djeca....no dobro, vi ste to već obavili..Laughing Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyPon 19 Mar 2007, 00:20

Mi smo se vjenčali na dan kad i u općini.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyPon 19 Mar 2007, 00:22

Mi smo se vjenčali na dan kad i u općini.

Mi nismo. Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 C070 Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 C070 Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyPon 19 Mar 2007, 00:26

I na kraju muž se i pričestio i krizmo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 EmptyPon 19 Mar 2007, 00:29

I na kraju muž se i pričestio i krizmo Smile

Ma to ti govorim...sve ovisi o svećeniku...kod nekih sve može, kod drugih ni u ludilu..Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 Kava
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 22 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro, dan, veče...
Nazad na vrh 
Strana 22 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» brbljajte ovdje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: