Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Dobro jutro, dan, veče...

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:18

susjeda ::
ja mu ne bih više posudila auto...nek ide busom kao ja clown

Hehehe...nebi Gazda autobusom...no way..

Inače, hrče tak da ga je lijepo čuti...Laughing
Znači da ja imam kavu. Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:20

aja ::
ja mu ne bih više posudila auto...nek ide busom kao ja clown

Hehehe...nebi Gazda autobusom...no way..

Inače, hrče tak da ga je lijepo čuti...Laughing
Znači da ja imam kavu. Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 B020

i pješke bi išla, a i išla sam jedan dobar komad, samo da se što prije dokopam auta Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:23

Meni je danas Gazda bil taxi služba....u grad, iz grada....k šnajderici, pa doma...a prije toga klince u školu /iz škole, juru na trening/s treninga....Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:24

Meni je danas Gazda bil taxi služba....u grad, iz grada....k šnajderici, pa doma...a prije toga klince u školu /iz škole, juru na trening/s treninga....Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 Cerek

što si šiješ Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:27

što si šiješ Crying or Very sad

Ništ....to mi je kolegica s pjevanja, inače mama jedne moje školske kolegice....dobre smo si pa mi ona povremeno skrati hlače za balavicu, kak danas. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:29

ja to sama radim, a nije baš da volim Sad nekad sam imala volju i svašta sam sašila, a sada jedva nešto skratim Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:31

ja to sama radim, a nije baš da volim Sad nekad sam imala volju i svašta sam sašila, a sada jedva nešto skratim Question

Imaš šivaću mašinu???

Ja sam inače kratila ručno, ali me ona nagovorila da nosim k njoj...ona to začas, meni je trebalo malo vremena..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:34

imam dvije...vjeruj da se davno isplatila što sam ju kupila. Do rata sam stvarno šila ko velika Laughing cijelo odijelo sam sašila, kaput, pa i jednu torbu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:37

imam dvije...vjeruj da se davno isplatila što sam ju kupila. Do rata sam stvarno šila ko velika Laughing cijelo odijelo sam sašila, kaput, pa i jednu torbu Smile

Wow...ja bi jednu...ima svekrva inače dolje jednu praaaaaaaastaru, na nožni pogon još....ali u 17 godina nisam ni jednom vidla da si je sjela za nju...pa makar da krpu porubi....ništa...Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:40

i ja imam maminu , nije nožni pogon iako je i ona starija , al dobro šije. Moja je u koferu. Mama mi je bila pravi majstor i to ne samo za šivanje.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:42

i ja imam maminu , nije nožni pogon iako je i ona starija , al dobro šije. Moja je u koferu. Mama mi je bila pravi majstor i to ne samo za šivanje.

Mislim da bi se i na ovu dalo montirati pogon...ali pitanje je u kakvom je stanju kad godinama nije otvarana...Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:42

urotili su se protiv mene Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:44

Tko?? Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075 Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075 Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:44

Mislim da bi se i na ovu dalo montirati pogon...ali pitanje je u kakvom je stanju kad godinama nije otvarana...Crying or Very sad

možda bi ju trebalo samo podmazati ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:45

A kaj ja znam....možda si jednom kupim koju....nisu više tak skupe..Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:46

[quote="aja"]

Tko?? Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075 Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075 Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075[/quote

muž i cura od sina ...i još mu na kraju kaže da ima on sreće kako ga bar nisam tukla clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:47

A kaj ja znam....možda si jednom kupim koju....nisu više tak skupe..Crying or Very sad

to mi je bila prva stvar koju smo kupili u braku, osim štednjaka Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:48

[quote="susjeda"]

Tko?? Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075 Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075 Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075[/quote

muž i cura od sina ...i još mu na kraju kaže da ima on sreće kako ga bar nisam tukla clown

Nikad nije prekasno da počneš...Razz Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:51

[quote="aja"]

Nikad nije prekasno da počneš...Razz Razz

:33): razmislit ću još 32 a mogla bi početi i vježbati brzo trčanje Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:52

Lauda Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:53

dobit ću kavu bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:54

dobit ću kavu bounce

Ja imam još...

Gdje vidiš laudu?? Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 288334
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:56

dobit ću kavu bounce

Ja imam još...

Gdje vidiš laudu?? Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 288334

bio je prijavljen..pred osam sati bili su i on i Lily, al bez tona bilo, pa se nisam javljala Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:56

Vidim ga i ja sad....ignorira nas..Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075 Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075

A vidim i tri gosta Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 Horor
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 EmptyUto 13 Mar 2007, 23:58

Vidim ga i ja sad....ignorira nas..Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075 Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 U075

A vidim i tri gosta Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 Horor

treba ih sve @
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Dobro jutro, dan, veče...   Dobro jutro, dan, veče... - Page 5 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Dobro jutro, dan, veče...
Nazad na vrh 
Strana 5 od 41Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» brbljajte ovdje

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: