Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Bla,bla,bla

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Bla,bla,bla - Page 32 Empty
PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:13

A ne znam...u našem kvartu je puno cucaka, pa kad zvoni podne svi počnu zavijat...Laughing Laughing

Ali noću su dobri....jedino susjedov zna zavijat, ali ga ne čujem baš...ne laje, nego baš tuli.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:18

aja ::
A ne znam...u našem kvartu je puno cucaka, pa kad zvoni podne svi počnu zavijat...Laughing Laughing

Ali noću su dobri....jedino susjedov zna zavijat, ali ga ne čujem baš...ne laje, nego baš tuli.

Zna se i ovdje čuti poneki, al ovo je stvarno neizdrživo Sad no dobro strpljen, spašen...malo ću pričekati da vidim kako i ostali "dišu" nikad nisam na nekog bila ovako ljuta , na susjede mislim.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:19

A inače svaku noć tak laje?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:21

ne baš svaku, al svaki baš svaki je na ulici po cijele dane Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:22

susjeda ::

Pa zakaj na ulici?
Ne mogu ga zatvorit u dvorište??
Nebi meni majci bil na ulici...još kad imaš klince...Bla,bla,bla - Page 32 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:24

Pa zakaj na ulici?
Ne mogu ga zatvorit u dvorište??
Nebi meni majci bil na ulici...još kad imaš klince...Bla,bla,bla - Page 32 U075

Imaju dvorište veliko, kao i svi ovdje. Bolje da ja odem spavati dok on nije počeo Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:26

Pa nek ga onda zatvore u dvorište...

Sad sam i ja srdita...reci susjedi da ću ja doći Bla,bla,bla - Page 32 U075 Bla,bla,bla - Page 32 U075 Bla,bla,bla - Page 32 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:29

Sad sam i ja srdita...reci susjedi da ću ja doći Bla,bla,bla - Page 32 U075 Bla,bla,bla - Page 32 U075 Bla,bla,bla - Page 32 U075

to sam ti ja rekla mali dio Question prije par dana su ga jurili po ulici i veterinari Laughing valjda da ga cijepe Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:30

to sam ti ja rekla mali dio Question prije par dana su ga jurili po ulici i veterinari Laughing valjda da ga cijepe Very Happy

Joj...sve gore i gore..Bla,bla,bla - Page 32 Horor
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:34

Joj...sve gore i gore..Bla,bla,bla - Page 32 Horor

Imala je ona ljetos i jednog malenog, al kažu da je nestao. Ljetos nismo mi imali ograde i skupljala sam obuću po ulici Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:38

A moja mama prošle godine našla zeca u salati...bijelog. Laughing

I kornjaču...Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:41

A moja mama prošle godine našla zeca u salati...bijelog. Laughing

I kornjaču...Laughing

Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:43

To su bili kućni ljubimci koji su zbrisali...ali već godinama vodi rat s jednim ježom koji joj jede cvijeće...Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:45

Pisala sam kako su moji uhvatili papagaja u dvorištu, a na kraju se ispostavilo da je pobjegla majstoru koji nam je radio fasadu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:46

A svašta se nađe u dvorištu...ja imam guštere. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:48

doro da ih mi nemamo u dvorištu, al imamo kanal pod bašćom, a tamo sin baci i pokoju ribu sa pecanja. Onda svaki dan provjerava jel još tamo Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:49

dobro da nemamo više jablane pred kućom...jedan djetlić je tak dosadan bio elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:49

doro da ih mi nemamo u dvorištu, al imamo kanal pod bašćom, a tamo sin baci i pokoju ribu sa pecanja. Onda svaki dan provjerava jel još tamo Rolling Eyes

A kaj fali gušterima...bezopasni su....i vole se sunčat. Bla,bla,bla - Page 32 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:51

A kaj fali gušterima...bezopasni su....i vole se sunčat. Bla,bla,bla - Page 32 Cerek

ne volim ih Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:51

dobro da nemamo više jablane pred kućom...jedan djetlić je tak dosadan bio elephant

Ja imam sove....kako to pijuče kad su male....e, od toga cijela ulica ne spava. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:53

Ja imam sove....kako to pijuče kad su male....e, od toga cijela ulica ne spava. Rolling Eyes

znam Sad rekla sam da ćemo odrezati orah zbog njih @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:54

Kad im je sezona?? Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:56

Kad im je sezona?? Sad

Ne sjećam se Sad znam da je muž i zbog njih izlazio van...nešto je protjerao kod susjeda na bor, a ono i dalje nastavilo sa dernjavom Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:59

još samo da ti napišem da je namau stan ušla žaba, gatalinka i to noćom. papagaj podivljao sve probudio zbog nje Laughing a sad mogu i na spavanje...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:59

Pa to i je najgore....razbježe se po drveću i onda se dozivaju...pig

Kad su došle u našu ulicu, pred par godina, svi se susjedi ustrčali jer nismo znali kaj to cvili....je pilić, mačka ili dijete...svi tražili..Sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 32 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Bla,bla,bla
Nazad na vrh 
Strana 32 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: