Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Bla,bla,bla

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Bla,bla,bla - Page 17 Empty
PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:26

Bok ljudi, na brzinu 3
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:26

Imam kavu..Bla,bla,bla - Page 17 B020
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:27

Bok gizmo..Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:27

ko djeca ste Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

gizmo ::
Bok ljudi, na brzinu 3

To je naravno, posebno Laudanu upućeno... Twisted Evil 3 52
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Bok ljudi, na brzinu 3

bok Gizmo Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:28

Bok Aja

Bila sam u tvom kvartu u srijedu... išli prijavit porez... Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:29

Bok Aja

Aaaaaaaaaaaaaaaa, kaj se nisi javila...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:29

Susjeda, bok.

Kaj ima na istoku Lijepe naše? sunny
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:31

aja ::
Bok Aja

Bilo je to jako brzo. Vodili mlađu kćer sa sobom, jako smo se trudili zbrisat što prije... Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:32

Susjeda, bok.

vrijeme loše, mladi ginu na cesti...ma ništ dobro Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:32

Bok Aja

Bilo je to jako brzo. Vodili mlađu kćer sa sobom, jako smo se trudili zbrisat što prije... Laughing Laughing

Zakaj zbrisat što prije?
Tak je ružno kod nas? Bla,bla,bla - Page 17 592418
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:36

Nije zgodno s djetetom od godinu dana jurit okolo.. pa smo išli u MTČ, pa kod mog mža doma, pa u neki dučan gdje ima gomila sjemenja i biljaka i onda smo morali zbrisat jer mala više nije mogla...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:37

susjeda ::
Susjeda, bok.

Ima valjda i nekaj dobro...sunce danas..jesi počela sadit štogod cvijeća?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:39

Nije zgodno s djetetom od godinu dana jurit okolo.. pa smo išli u MTČ, pa kod mog mža doma, pa u neki dučan gdje ima gomila sjemenja i biljaka i onda smo morali zbrisat jer mala više nije mogla...

E sad...pitanje u koji mtč ste išli jer ih ima puuuuno...a neki imaju vrlo popularne cijene...Smile

Kolko se sjećam, muž ti nije iz čk baš, negdje pokraj, ne?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:40

Susjeda, bok.

neeeeeeee...ne spominji cvijeće Rolling Eyes mislim da bi mi trebalo zabraniti odlazak u bilo koju trgovinu gdje se prodaje bilo kakvo cvijeće i sjemenje Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:44

E sad...pitanje u koji mtč ste išli jer ih ima puuuuno...a neki imaju vrlo popularne cijene...Smile

Žiškovec. To je dosta blizu. Koji MTČ? Usred centra neki s piđamama i majicama i bodijima za bibaće... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:45

Susjeda, bok.

neeeeeeee...ne spominji cvijeće Rolling Eyes mislim da bi mi trebalo zabraniti odlazak u bilo koju trgovinu gdje se prodaje bilo kakvo cvijeće i sjemenje Sad

he, he. I meni. Pa mi idemo u Čakovec po biljke, a Čakovec je 70 km u jednom smjeru Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:46

Žiškovec. To je dosta blizu. Koji MTČ? Usred centra neki s piđamama i majicama i bodijima za bibaće... Laughing

A ima ih puno....najjeftinije su ti dvije trgovine u samom krugu tvornice, uđeš tam na glavnu portu...recimo, ž majice po 20 kn...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:50

Susjeda, bok.

he, he. I meni. Pa mi idemo u Čakovec po biljke, a Čakovec je 70 km u jednom smjeru Laughing Laughing

i ti voliš cvijeće 32 ja sam za sada stavila ljiljane...nadam se da nije prerano, a kale nikako da uzgojim.Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:52

kod vas bi se stvarno isplatilo otići Very Happy

ovo je išlo Aji...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:54

ovo je išlo Aji...

Ali nema više neckermanna..Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:57

Volim cvijeće.. danas je bilo veliko presađivanje i sađenje sjemena i za vrt i tako....
Imam begonije a stavila sami ljiljane...mislim kako nije prerano

A sad vas moram pozdraviti. Trolovi oće večerat... Laughing
Bok
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:57

ovo je išlo Aji...

Ali nema više neckermanna..Neutral

Kako nema???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 EmptyNed 04 Mar 2007, 22:59

Volim cvijeće.. danas je bilo veliko presađivanje i sađenje sjemena i za vrt i tako....
Imam begonije a stavila sami ljiljane...mislim kako nije prerano

A sad vas moram pozdraviti. Trolovi oće večerat... Laughing
Bok

Begonije imam samo ponekad, malo. Za ostalo što sve sadim trebalo bi mi ohoho vremena da napišem Smile Bok!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 17 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Bla,bla,bla
Nazad na vrh 
Strana 17 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: