Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Bla,bla,bla

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Bla,bla,bla - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:15

A dobro...njega poslala na jednu stranu trgovine a ja birala hlače za djevojčicu....sreli se pri kasi. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:16

A tko ti je kupio magnetić? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:16

aja ::
A dobro...njega poslala na jednu stranu trgovine a ja birala hlače za djevojčicu....sreli se pri kasi. Smile

štto se onda žališ ? farao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:18

susjeda ::

štto se onda žališ ? farao

Pa ne žalim se....Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:19

nije muž ...on mi je danas rekao da kupim cvijet, a na blagajni rekao...plati elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:20

nije muž ...on mi je danas rekao da kupim cvijet, a na blagajni rekao...plati elephant

Meni moj ni to. elephant elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:21

Meni moj ni to. elephant elephant

Ako misliš da to ima veze sa Danom žena, e pa nema. Nismo ni ja , a ni on znali koji je datum Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:23

Ja znam koji je datum jer je mami jučer bil rođendan...inače ni ja nebi imala pojma. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:25

Ja znam koji je datum jer je mami jučer bil rođendan...inače ni ja nebi imala pojma. Laughing

dobro da i ja sad znam...9-og nam je godišnjica zaruka Smile da mu nešto kupim Crying or Very sad

Kako ti je mama sada?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:27

dobro da i ja sad znam...9-og nam je godišnjica zaruka Smile da mu nešto kupim Crying or Very sad

Kako ti je mama sada?

Mama je super....pije hormoone i sad su ok, baš je prošli tjedan bila na kontroli....pjeva u dva zbora, kaj joj fali. 8)

Ja se ne sjećam datuma zaruka. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:30

Znači ti si na mamu Smile a zaruke, taj datum imam ugraviran u prstenu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:32

A pa malo sam i na tatu...i on je pjeval, išel je i u srednju glazbenu..

Ja nemam ništ ugravirano...ni ne znam gdje mi je..Bla,bla,bla - Page 31 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:35

farao ti baš ne držiš do godišnjica queen u narukvici imam ugraviranu desetogodišnjicu braka Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:37

farao ti baš ne držiš do godišnjica queen u narukvici imam ugraviranu desetogodišnjicu braka Smile

Ups...ne posjedujem ni jednu narukvicu....a vjenčani prsten, za koji se ne zna gdje je, je jedina zlatnina koju imam. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:41

Ups...ne posjedujem ni jednu narukvicu....a vjenčani prsten, za koji se ne zna gdje je, je jedina zlatnina koju imam. Smile

ako imaš i to Laughing

Stalno mi nešto na pameti i jedva se sjetim Question ajd reci kome prijaviti uznemiravanje noćom Crying or Very sad sve nas je noćas probudio susjedov pas i nije to prvi put i ne samo nas već cijelu ulicu pig i jedno dva sata je divljački lajao cheers
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:42

A kaj ja znam...policiju?
Inspektora koji mjeri buku?
Nemam pojma. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:44

Nemam pojma. Arrow

ne znam niti ja Arrow imaš osjećaj da će uskočiti kroz prozor...strašno Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:48

Nemam pojma. Arrow

Pa kaj je cucku??
A da se udružite svi susjedi i pobunite se vlasniku??
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:51

Nemam pojma. Arrow

Pa kaj je cucku??

cijelo vrijeme je na ulici...nije opasan...skače i laje , al ne ujeda...ja ga se ipak bojim Arrow a babca i njenog jezika se izgleda svi bojimo:(
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:53

Nemam pojma. Arrow

Pa kaj je cucku??

cijelo vrijeme je na ulici...nije opasan...skače i laje , al ne ujeda...ja ga se ipak bojim Arrow a babca i njenog jezika se izgleda svi bojimo:(

Eh sad.....ja bi mu servirala slasni obrok...malo začinjen..Bla,bla,bla - Page 31 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptySre 07 Mar 2007, 23:55

pa da se čita u Večernjaku o meni elephant ne mogu ti ni opisati kak smo svi bili živčani study spava nam se, a on ne prestaje.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:00

pa da se čita u Večernjaku o meni elephant ne mogu ti ni opisati kak smo svi bili živčani study spava nam se, a on ne prestaje.

A ne znam...a da ipak probate s policijom oni će valjda znati....ako je slobodan, trebali bi zvati šintere.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:03

A ne znam...a da ipak probate s policijom oni će valjda znati....ako je slobodan, trebali bi zvati šintere.

otkud nama šinteri Question ne naprave reda ni tamo gdje jesu Sad ma reći ću joj prvi put kad ju vidim. Mislim bolje nego da joj zovemo policiju.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:06

otkud nama šinteri Question ne naprave reda ni tamo gdje jesu Sad ma reći ću joj prvi put kad ju vidim. Mislim bolje nego da joj zovemo policiju.

A ne znam....trebalo bi se više susjeda zajedno pobunit. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 EmptyČet 08 Mar 2007, 00:10

A ne znam....trebalo bi se više susjeda zajedno pobunit. Smile

razumijem što mi pokušavaš reći Smile samo mi nije jasno kako ne pokuša i sama umiriti ga...pa ni ona sigurno nije mogla spavati Sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Bla,bla,bla   Bla,bla,bla - Page 31 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Bla,bla,bla
Nazad na vrh 
Strana 31 od 43Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: