Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

novo dobro jutro, dan, večer

Ići dole 
+2
Tea
Lauda
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 Empty
PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:18

šetam se sama Question te sam žedna, pa kava, pa veš i zvala sam mačka...nema ga Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:19

susjeda ::
šetam se sama Question te sam žedna, pa kava, pa veš i zvala sam mačka...nema ga Arrow

Ne spominji kavu...novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 592418 novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 592418 novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 592418
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:20

meću više Exclamation počela sam saditi svijeće pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:21

mislim da mi se spava Crying or Very sad meću, pa svijeće Laughing nadam se da me razumiješ Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:23

mislim da mi se spava Crying or Very sad meću, pa svijeće Laughing nadam se da me razumiješ Very Happy

Aha..Laughing

Moja majčica posijala mrkvu i peršin...a ja se ono mutno sjećam da negdje imam nekakav vrt. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:25

ufff...ne volim bašću Arrow posadit ću voćke prvom prilikom tj. kad ne budem potrošila novce na cvijeće elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:28

ufff...ne volim bašću Arrow posadit ću voćke prvom prilikom tj. kad ne budem potrošila novce na cvijeće elephant

Ja sadim voćnjak već 7 godina Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:30

aja ::

Ja sadim voćnjak već 7 godina Laughing Laughing

Ja moram samo posaditi, a onda kad stignem u bašću...imam pomoćnike Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:32

Meni nitko ništ neće pomoći u vrtu...Rolling Eyes

A voćke...kad se ja sjetim već je prekasno....a najesen obično zaboravim..Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:34

čekaj dok i tvoj ode u mirovinu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:35

čekaj dok i tvoj ode u mirovinu Smile

Hm...

Idem si napraviti kavu, baš me briga, jutro ću prespavat. Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:36

ja se opet moram ustati ujutro rano Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:39

ja se opet moram ustati ujutro rano Rolling Eyes

Oooo kak paše, kak ni jedna dosad. novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 B020

Zakaj opet moraš ustat?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:42

ne pitaj Question danas sam u podne već drugi puta išla za grad Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:43

ne pitaj Question danas sam u podne već drugi puta išla za grad Sad

Joj...a kolko bi ti inače trebalo da je cesta otvorena?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:45

ovisi ...nekad stignem za 15 minuta , a nekad mi treba i pola sata ako idem u centar, iako je on bliže, gužva je veća.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:47

Ja sam za 15-20 minut u centru...pješice. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:50

ja pješice ne idem ni do trgovine deset kuća dalje ...u stvari u tu trgovinu idem dva puta mjesečno Question neće oni mene pljačkati @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:53

ja pješice ne idem ni do trgovine deset kuća dalje ...u stvari u tu trgovinu idem dva puta mjesečno Question neće oni mene pljačkati @

Kaj, tak su skupi?
Mi ove svakodnevne obavimo ti u kvartu, tu je robna kuća...i pošta i banka i kaj got hoćeš.
One velike obavimo obično u ktc-u ili plodinama ili konzumu...kaufland mrzim. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 00:56

Kaj, tak su skupi?
Mi ove svakodnevne obavimo ti u kvartu, tu je robna kuća...i pošta i banka i kaj got hoćeš.
One velike obavimo obično u ktc-u ili plodinama ili konzumu...kaufland mrzim. Sad

mi imamo samo Konzum, a i u njega idem slabo...volim kaufland Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 01:01

Joooj, mi ih imamo ko i priči...evo jučer otvorili novi trgovački centar s bezbroj butika i dučančića...i s velikim prehrambenim presoflex...
Nisam bila, a ni ne namjeravam uskoro..Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 01:01

I mi mali imamo kojih 8 kineskih dućana za koje znam...a stalno niču novi. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 01:03

Aja, ja sam na selu za razliku od tebe...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 01:04

imamo jednog Kineza, a i u gradu ih nema puno...tri koliko znam Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 EmptySub 24 Feb 2007, 01:05

Aja, ja sam na selu za razliku od tebe...

Znam.
Ali čakovec je maaaaali...Smile
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 24 Empty

Nazad na vrh Ići dole

novo dobro jutro, dan, večer
Nazad na vrh 
Strana 24 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: