Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

novo dobro jutro, dan, večer

Ići dole 
+2
Tea
Lauda
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 Empty
PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 11:46

Boli bubrežna loža iza na leđima ako boli sam bubreg. Ako boli kamenac onda boli naprijed od strane prema preponi....
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 11:47

aja ::
jura ::
Dan svima, rešili smo nacionalne mislim da bude sto % neznam mam kad dojdem doma, još se službeno piše Very Happy:D:D tako laki ispit...

Nemoj mi samo reći da zavrijeme ispita možeš na net. novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 288334

Pod ispitom smo morali na net...pošto sam ja rešil niko te već ne pita kaj delaš
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 11:48

gizmo ::
Boli bubrežna loža iza na leđima ako boli sam bubreg. Ako boli kamenac onda boli naprijed od strane prema preponi....

Ma sve mi je to od zuba....vremena novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 C070

Znam kak bole kamenci, fala na pitanju, ali ovo nije to.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 11:49

Dan svima, rešili smo nacionalne mislim da bude sto % neznam mam kad dojdem doma, još se službeno piše Very Happy:D:D tako laki ispit...

Nemoj mi samo reći da zavrijeme ispita možeš na net. novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 288334

Pod ispitom smo morali na net...pošto sam ja rešil niko te već ne pita kaj delaš

Pa dobro, si predal test?? novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 Misli

Kak je bilo na kavi? novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 Amour48
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 11:51

Pa dobro, si predal test?? novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 Misli

Kak je bilo na kavi? novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 Amour48

Dobro je bilo na kavi, bez primisli, samo smo prijatelji Embarassed još nisam testa predal.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 11:52

Moguće je Aja da te boli i kralježnica.... Smile

isto zub vremena a bogme (u mome slučaju) i kilometraža Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 11:52

Onda predaj i van. novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 419932
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 11:53

Onda predaj i van. novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 419932

Nesmemo van tak dogu dok svi ne reše...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 11:56

gizmo ::
Moguće je Aja da te boli i kralježnica.... Smile

isto zub vremena a bogme (u mome slučaju) i kilometraža Laughing Laughing

Ma kajgot da me boli, prestat će.
Ne volim hodat oko doktora, dosta mi je da svaki mjesec moram po recept Rolling Eyes

I onda obično izbjegnem doktoricu jer ima onu strašnu spravu...ostavim karticu i poberem recepte za sat vremena. novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 12:01

Aaaaaaj, znam kaj mi je....PMS. Suspect Suspect Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

Broj poruka : 806
Datum upisa : 17.11.2006

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 12:11

Jutro cure..Dečki;D
Idem...Neznam di:P Paaaa me neće bit kod kuće do osam..Tak da se čujemo navečer:)

Booooog Tea
Nazad na vrh Ići dole
http://timeofourlives.20.forumer.com/index.php
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 12:12

Bok tea Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 13:11

bok ljudi
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 13:30

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 13:33

gradski-seljak ::
Twisted Evil

Bok gradski, evo ja dosao iz škole, napisah nacionalni, pita aja kaj kuhas...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 13:38

Twisted Evil

Bok gradski, evo ja dosao iz škole, napisah nacionalni, pita aja kaj kuhas...

Ja ništ sad sam došel. Vodio auto od sina na servis:clown: G. spava došla iz noćne , kćer došla s posla i otišla u ZG doturu, pala i spicila nogu.
A za tebe sam bio siguran da će ispit biti dobar 8) 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 13:45

Ja čekam ručak
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 13:48

Ko čeka, taj dočeka, bu kaj dobrega???
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 13:59

gs , jesi pitao sina za psića?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 14:01

lily ::

Lily, oprosti nisam ti javio, jesam al imaju, pa ništ.
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 14:02

ok, nema problema , budem već našla nekoga da ga udomi
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 14:03

8) 8)
Šta se radi:cry:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 14:05

Bog lily...aja kuha faširance...
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 14:05

8) 8)
Šta se radi:cry:
ma evo skoro pa ništa , nisam neke pri volji danas za rad , a i čekam vrijeme da malca oodvezem u školu
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 EmptySre 21 Feb 2007, 14:06

Bog lily...aja kuha faširance...
stižemmmmmm Razz
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 13 Empty

Nazad na vrh Ići dole

novo dobro jutro, dan, večer
Nazad na vrh 
Strana 13 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: