Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

novo dobro jutro, dan, večer

Ići dole 
+2
Tea
Lauda
6 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 Empty
PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:34

susjeda ::
žalosna sam ...nema nam mačka dva dana 26

Veče Twisted Evil

Ma kaj se sekiraš, vratit će se, mene jenput nije bilo 5 dana i niko nije ni pito za mene, i došo doma Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:35

jedino ti mogu ponuditi da sutra pitam svoje dal imaju možda skinuto ili da skinu, ali ne na našem kompu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:36

gradski-seljak ::

Veče Twisted Evil

Ma kaj se sekiraš, vratit će se, mene jenput nije bilo 5 dana i niko nije ni pito za mene, i došo doma Very Happy

večer gradski Twisted Evil jel i tebe glad natjerala kući Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:36

jedino ti mogu ponuditi da sutra pitam svoje dal imaju možda skinuto ili da skinu, ali ne na našem kompu Smile

Može....ja sam skinula jednu...i na kraju to nije ta. pig pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:38

gradski-seljak ::

Veče Twisted Evil

večer gradski Twisted Evil jel i tebe glad natjerala kući Laughing

Moš mislit Very Happy Very Happy niko nije dao jest
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:39

Tražim ovo...

You are my sunshine, my only sunshine.
You make me happy when skies are grey.
You'll never know, dear, how much I love you,
So please don't take my sunshine away.

Help? Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:44

evo idem gore pitati imaju li možda Smile al opet i ako imaju ništa prije sutra...e da još samo ako ne spavaju sada Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:45

evo idem gore pitati imaju li možda Smile al opet i ako imaju ništa prije sutra...e da još samo ako ne spavaju sada Crying or Very sad

Dobro...samo nemoj nikog buditi pa da me psuju..Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:46

nemaju...i probudila sam ih Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:48

32 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:48

aja ::

32 32

nek ide kući spavati @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:50

a ovo drugo bi moglo rondati po svom, a ne našem hladnjaku Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:51

i još traži i cigaretu Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:53

i još traži i cigaretu Rolling Eyes

Laughing Laughing Laughing Laughing

Imam novi avatar...novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:54

e ovaj ti je najbolji 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptyPet 23 Feb 2007, 23:58

A kam se opet gradski zgubil? novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 288334 novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 288334
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptySub 24 Feb 2007, 00:00

otkud da znam Crying or Very sad neće se družiti s nama Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptySub 24 Feb 2007, 00:02

otkud da znam Crying or Very sad neće se družiti s nama Question

Mislim da ne može do kompa....a lijepo sam mu rekla...u dnevnu sobu, u dnevnu....mogel bi se ugledat na mene. I tebe. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptySub 24 Feb 2007, 00:04

mene su prvo strpali u malu sobicu gore, al tamo mi je bilo tak pusto Question tu mi baš paše Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptySub 24 Feb 2007, 00:06

mene su prvo strpali u malu sobicu gore, al tamo mi je bilo tak pusto Question tu mi baš paše Smile

I meni baš paše...jedino kaj me znaju šetati...po vodu, po ovo, po ono...Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptySub 24 Feb 2007, 00:08

znaju se tu i tamo spustiti dole kad nešto trebaju Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptySub 24 Feb 2007, 00:09

znaju se tu i tamo spustiti dole kad nešto trebaju Smile

Kad smo mi svi na istom katu i jako, jako blizu. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptySub 24 Feb 2007, 00:12

i bolje je kad je sve u jednom komadu...i samo da je još prizemlje. Da smo prije mislili nebi meni niko skakao nad glavom @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptySub 24 Feb 2007, 00:13

moram prebaciti veš...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 EmptySub 24 Feb 2007, 00:15

moram prebaciti veš...

Daj samo...

Opet me šetaju..Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: novo dobro jutro, dan, večer   novo dobro jutro, dan, večer - Page 23 Empty

Nazad na vrh Ići dole

novo dobro jutro, dan, večer
Nazad na vrh 
Strana 23 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: