Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Chat-heads

Ići dole 
5 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Chat-heads - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:51

pusti onda Juru Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:53

susjeda ::
pusti onda Juru Laughing

Ne znam...sve ovisi s kim će ići, kam će ići...još sam ne zna.
Zna samo da neće s nama. elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:58

Mi nismo dugo bili na moru i mislim kad bi rekli da idemo da bi išli bez riječi...samo plus još dva privjeska 47 a onda nam treba i kombi Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:01

Mi nismo dugo bili na moru i mislim kad bi rekli da idemo da bi išli bez riječi...samo plus još dva privjeska 47 a onda nam treba i kombi Laughing

Nas je četvero pa nam skoro treba kombi.. Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:03

Ne pretjeruj Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:06

Ne pretjeruj Question

Pa i ne pretjerujem baš... Smile

A djevojčica ide u 5. mjesecu u školu u prirodi, na rab.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:07

Super ! Jel se veseli ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:08

Super ! Jel se veseli ?

Jako. Svi su uzbuđeni... 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:11

Lijepo da to još postoji, iako moji nisu išli ( ne sjećam se zašto ??? možda zbog rata Crying or Very sad ) al se sjećam svoje škole u prirodi Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:14

Lijepo da to još postoji, iako moji nisu išli ( ne sjećam se zašto ??? možda zbog rata Crying or Very sad ) al se sjećam svoje škole u prirodi Very Happy

Mi smo bili na logorovanju tjedan dana....smrzli smo se u šatorima... Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:16

aja ::

Mi smo bili u Orahovici...neki dom postoji, al ne sjećam se imena Question
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:17

Dobro veče devojke ....
svratio sam samo da vidim šta se radi jer sam od ranog jutra na nogama, ručao samo nausput i opet radio do malopre....dakle možete misliti kako sam umoran, plašim se da od umora neču moći zaspati Sad Sad
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:18

ako se radi o Slavonskoj Orahovici tamo sam bio još kao osnovac ...
čini mi se da se radilo o razmeni đaka
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:19

večer Lauda Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:21

Lauda ::

Je o toj se radi...dobro da nas nisu razmijenili Laughing kad su nas na ekskurzije uvijek vodili u Srbiju What a Face Beograd, Kragujevac, Niš Question ...ni ne sjećam se više Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:22

Bok lauda. Twisted Evil

Mi smo bili u banovcima, to su toplice u sloveniji....joj kak je bilo zima u šatorima... 37
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:24

Bila sam i u Sloveniji, Kranjska gora...srednja škola ...
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:26

Je o toj se radi...dobro da nas nisu razmijenili Laughing kad su nas na ekskurzije uvijek vodili u Srbiju What a Face Beograd, Kragujevac, Niš Question ...ni ne sjećam se više Question

Jbg...jeste svakom svoja zemlja najlepša, ali ja nikada nisam žalio što sam u bilo koju drugu išao na ekskurziju ili u turističko razgledanje pa ne vidim razlog što si ti ljuta što si bila u Srbiji, nije valjda da ti se ništa nije svidelo s geografske mape moje zemlje ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:28

Djevojčica je nekak topla....37.0.....hm. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:30

Jbg...jeste svakom svoja zemlja najlepša, ali ja nikada nisam žalio što sam u bilo koju drugu išao na ekskurziju ili u turističko razgledanje pa ne vidim razlog što si ti ljuta što si bila u Srbiji, nije valjda da ti se ništa nije svidelo s geografske mape moje zemlje ?

Posebno mi se svidio Niš Laughing on se greškom našao na spisku ekskurzija Question
Ako ćeš mi vjerovati slabo se i sjećam. Sjećam se da smo obilazili kuće nekih pjesnika, groblja sa ogromnim grobnicama na njima...sigurno znaš o čemu pričam Smile U Kragujevcu nam je razrednica zabranila da idemo u disko jer kao zadnji put kad je bila, dečki su joj htjeli i mamu povaliti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:30

Moje su obe bolesne a večeras je i ženu uhvatilo..... Sad noćas mi opet nema spavanja.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:32

Moje su obe bolesne a večeras je i ženu uhvatilo..... Sad noćas mi opet nema spavanja.

Gripa se opasno proširila Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:33

Nadam se da nije gripa.
I da neće rasti. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:33

Ja sam bio jedan od vodiča u mojoj opštini kada dodju ekskurzije....to je bila divota a oduševljenje posetom fabrike Eurokrema mi nikada nije izbledelo iz sećanja....gledao sam ta ozarena lica vršnjaka kada su u kesama dobijali po nekoliko kilograma Eurokrema na poklon. Laughing bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:36

Ja sam bio jedan od vodiča u mojoj opštini kada dodju ekskurzije....to je bila divota a oduševljenje posetom fabrike Eurokrema mi nikada nije izbledelo iz sećanja....gledao sam ta ozarena lica vršnjaka kada su u kesama dobijali po nekoliko kilograma Eurokrema na poklon. Laughing bounce

Tamo nissam bila Smile Moram priznati da sam kupila eurokrem da se sjetim djetinjstva Smile Djeca me nepovjerljivo gledaju zašto je on meni fin Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 16 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Chat-heads
Nazad na vrh 
Strana 16 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Seks s chat partnerom

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: