Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Chat-heads

Ići dole 
5 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Chat-heads - Page 15 Empty
PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 22:43

susjeda ::
Jel bio već tu ? Crying or Very sad

Je...bil je.
Sad ga valjda ne puste.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 22:46

Baš u ovo vrijeme Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 22:50

Baš u ovo vrijeme Question

Kaj fali ovom vremenu...baš je vrijeme za kavu. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 22:53

Zato baš i kažem. No, nije svakom ovo vrijeme zgodno za kavu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 22:54

Zato baš i kažem. No, nije svakom ovo vrijeme zgodno za kavu Laughing

Meni je svako vrijeme zgodno za kavu... Arrow

Opet smo same.... Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 22:57

već sam navikla da je pusto Laughing smo...bojim se da ću zaspati.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 22:58

već sam navikla da je pusto Laughing smo...bojim se da ću zaspati.

Ja neću, moram Gazdu čekati... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:00

Znači sutra uživate zajedno Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:04

Aha...ujutro je jedna prikolica doma, popodne druga. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:05

aja ::

vid nje Very Happy ti bi i djecu razjurila Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:08

vid nje Very Happy ti bi i djecu razjurila Laughing

Pa nekad i bih... Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:10

Imaš bake Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:13

Imaš bake Laughing

Imam...al se nedaju balavci tam na duže vremena... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:15

Imaš bake Laughing

ooo...pa ti bi odmah na duže queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:16

Imaš bake Laughing

ooo...pa ti bi odmah na duže queen

Nego....bar za vikend. 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:18

moji su nekad znali otići , al davno je to bilo Sad e da prošlo ljeto su otišli zajedno na more, al samo produženi vikend Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:27

moji su nekad znali otići , al davno je to bilo Sad e da prošlo ljeto su otišli zajedno na more, al samo produženi vikend Smile

Jura kaže da više nejde s nama na more...tko još ide s starcima na more....a ne znam bi li ga pustila s društvom.. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:30

Teško bi se odlučila tako pustiti ih, al ja sam trtaroš Question ne slušaj mene Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:32

Teško bi se odlučila tako pustiti ih, al ja sam trtaroš Question ne slušaj mene Smile

Ma i ja sam....ne znam, možda je još premlad... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:35

Bez obzira na godine, moj je premlad Question da mu nije bilo sestre taj nebi imao ni za WC na kraju Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:37

Bez obzira na godine, moj je premlad Question da mu nije bilo sestre taj nebi imao ni za WC na kraju Laughing

Mislim da to juri nebi bil problem...više me brine alkohol i provodi...mlado, ludo.. pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:39

Mislim da to juri nebi bil problem...više me brine alkohol i provodi...mlado, ludo.. pig

Alkohol i provod i koštaju 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:43

Današnji klinci ti se ne zamaraju s odlascima u kafiće....kupe si u trgovini najjeftinije vino, kokakolu i pravac park...ili donesu pijaču od doma....nije bitno kaj se pije, glavno da "udara".
Subotom ih je pun park, ne pomažu ni zaštitari ni policija....to ti je igra mačke i miša.. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:47

Današnji klinci ti se ne zamaraju s odlascima u kafiće....kupe si u trgovini najjeftinije vino, kokakolu i pravac park...ili donesu pijaču od doma....nije bitno kaj se pije, glavno da "udara".
Subotom ih je pun park, ne pomažu ni zaštitari ni policija....to ti je igra mačke i miša.. Sad

Znam kak to ide Question naše lijepo šetalište, poznatija kao promenada već godinama zovu "pijana promenada" Sad No ne mogu reći da su se tako provodili, ali po slikama što su donijeli, to je bilo...jutarnja kavica i ne samo kavica drunken a da ne spominjem večere pig
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 EmptyPon 05 Feb 2007, 23:50

Znam kak to ide Question naše lijepo šetalište, poznatija kao promenada već godinama zovu "pijana promenada" Sad No ne mogu reći da su se tako provodili, ali po slikama što su donijeli, to je bilo...jutarnja kavica i ne samo kavica drunken a da ne spominjem večere pig

A pusti, nek uživaju dok su mladi...kad se samo sjetim odlazaka na more kad su klinci bili mali...Gazda u hladu čita novine, a ja ih oboje imam na oku....plus kantice, lopatice, lopte, jastuke... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 15 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Chat-heads
Nazad na vrh 
Strana 15 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Seks s chat partnerom

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: