Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Chat-heads

Ići dole 
5 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

Chat-heads - Page 17 Empty
PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:40

susjeda ::
Lauda ::
Ja sam bio jedan od vodiča u mojoj opštini kada dodju ekskurzije....to je bila divota a oduševljenje posetom fabrike Eurokrema mi nikada nije izbledelo iz sećanja....gledao sam ta ozarena lica vršnjaka kada su u kesama dobijali po nekoliko kilograma Eurokrema na poklon. Laughing bounce

Tamo nissam bila Smile Moram priznati da sam kupila eurokrem da se sjetim djetinjstva Smile Djeca me nepovjerljivo gledaju zašto je on meni fin Laughing

Ista je situacija i samnom...skorije sam kupio dve kesice kiki karamela...normalno obe smo progutali ja i supruga jer klinci nemaju taj osećaj dok ih jedu kao mi.
Ushićenje supruge na samo iznenađenje kada sam joj dao kesicu je bilo takvo da su klinke obe izašle iz sobe i začuđeno je posmatrale što je ona tako oduševljena običnim bonbonama Laughing
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:41

Ja sam bio jedan od vodiča u mojoj opštini kada dodju ekskurzije....to je bila divota a oduševljenje posetom fabrike Eurokrema mi nikada nije izbledelo iz sećanja....gledao sam ta ozarena lica vršnjaka kada su u kesama dobijali po nekoliko kilograma Eurokrema na poklon. Laughing bounce

Tamo nissam bila Smile Moram priznati da sam kupila eurokrem da se sjetim djetinjstva Smile Djeca me nepovjerljivo gledaju zašto je on meni fin Laughing

Ista je situacija i samnom...skorije sam kupio dve kesice kiki karamela...normalno obe smo progutali ja i supruga jer klinci nemaju taj osećaj dok ih jedu kao mi.
Ushićenje supruge na samo iznenađenje kada sam joj dao kesicu je bilo takvo da su klinke obe izašle iz sobe i začuđeno je posmatrale što je ona tako oduševljena običnim bonbonama Laughing

Barem nas je želudac malo zbližio Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:45

btw...kvalitet je kvalitet....one su sigurno mnogo bolje od bilo kojih turskih karamela koje naši trgovci uvoze...a mogu ti reći da veoma rado jedem Soko Štarkov Smoki i da ne postoji ni među evropskim neki koji se može meriti sa njegovim ukusom .... uostalom kao i BILO KUDA KIKI SVUDA Razz bounce confused
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:46

Kako seru ovi janezi na tv-u.... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:49

btw...kvalitet je kvalitet....one su sigurno mnogo bolje od bilo kojih turskih karamela koje naši trgovci uvoze...a mogu ti reći da veoma rado jedem Soko Štarkov Smoki i da ne postoji ni među evropskim neki koji se može meriti sa njegovim ukusom .... uostalom kao i BILO KUDA KIKI SVUDA Razz bounce confused

Mislim da taj smoki nisam vidjela Crying or Very sad Jafa keksa ima, ali sad ima i barem deset drugih koji ga proizvode.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:50

aja ::
Kako seru ovi janezi na tv-u.... Rolling Eyes

Aja, mi o hrani, a ti... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:51

Mislim da taj smoki nisam vidjela Crying or Very sad Jafa keksa ima, ali sad ima i barem deset drugih koji ga proizvode.

jaffa cakes se ne razlikuje mnogo ukusom od ostalih sličnih....ali kiki i smoki se sigruno razlikuju od svih ostalih sličnih proizvoda.
I da..... moje dame ja vas napuštam 19 bom 23
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:53

Lauda, laku noć! Neka ti bude mirna bez buđenja.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 00:56

Aja se izgubila po drugi put Crying or Very sad odo i ja Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 01:02

Nisam, Gazda je došel..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 10:04

Dobro jutro svima, javljam se vam iz skole...na informatici
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 10:15

Dobro jutro. Lijepo je kaj vas na informatici uče internetu... 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 11:42

Jutro....nikoga... Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 12:55

Jutro Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 14:13

Vidim da sam prozvan, dal se kod mene treslo (mislim na potres Laughing ). Jok ništ nismo ovaj put osjetili. Informacija iz prve ruke Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 16:35

u prolazu Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
kaaa
Član u razvoju
Član u razvoju
kaaa

Broj poruka : 209
Datum upisa : 05.01.2007

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 17:21

bog, ljudi
vidim da se i dalje govori o hrani Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

Broj poruka : 806
Datum upisa : 17.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 17:52

Dan:) Evo i mene.. ;D
Nazad na vrh Ići dole
http://timeofourlives.20.forumer.com/index.php
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 18:41

Bok tea, vidim te... Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 18:43

Vidim i ja tebe Aja;D
Pijem čaj 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 18:44

Tea ::
Vidim i ja tebe Aja;D
Pijem čaj 32

A ja kavu..

Djevojčica je bolesna...39.3 Sad
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 18:47

Gripa?
Tu neka viroza vlada..Svi bolesni;(
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 18:49

Gripa?
Tu neka viroza vlada..Svi bolesni;(

Ne znam, tak izgleda...kaže da je boli glava, vrat i noge..
Krenulo ujutro s 38.5, pa smo spustili, pa se popelo do 39.3, sad je na 37.2. Nadam se da neće rasti, bar ne tak visoko.
Nazad na vrh Ići dole
Tea
Zvezda u usponu
Zvezda u usponu
Tea

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 18:51

Oooooooo da...Gripa.. Nadam se da će bit bolje brzo;)
Sama sam kod kuće Razz Brat na treningu,mama išla po tatu u Ljubljanu..
A ja čekam i čamim;D
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 EmptyUto 06 Feb 2007, 18:53

Oooooooo da...Gripa.. Nadam se da će bit bolje brzo;)
Sama sam kod kuće Razz Brat na treningu,mama išla po tatu u Ljubljanu..
A ja čekam i čamim;D

I nas dvije smo same, poslale Gazdu i juru u knjižnicu....nadam se da neće opet potrefit kaj sam već čitala. elephant
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Chat-heads   Chat-heads - Page 17 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Chat-heads
Nazad na vrh 
Strana 17 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Seks s chat partnerom

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: