Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P

Ići dole 
5 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 38  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:22

lily ::
ma nije on pisao za djete nego je okrivljavao muža i mene da smo krivi za njegovu bolest jer nismo išli u crkvu , loši smo vjernici ,,, bla bla bla i takva sranja

Pa ne mogu vjerovat... What a Face

Bok gradski...pustila te žena s lanc....na komp? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:22

Koji je to bolesnik! Question

Bokić Gradski Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:24

ma to je nekakvi lik , fanatik na religiju koji je dolazio povremeno prodavati pamet i provocirati , ali na krive se namjerio i brzo odlepršao Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:25

ma to je nekakvi lik , fanatik na religiju koji je dolazio povremeno prodavati pamet i provocirati , ali na krive se namjerio i brzo odlepršao Smile

Tak i treba. Ja jesam vjernik ali nikoga ne davim sa time. To je stvar izbora.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:25

aja ::
ma nije on pisao za djete nego je okrivljavao muža i mene da smo krivi za njegovu bolest jer nismo išli u crkvu , loši smo vjernici ,,, bla bla bla i takva sranja

Je je samo na trenutak, pa moram je ići uspavat Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:27

Bony ::

Tak i treba. Ja jesam vjernik ali nikoga ne davim sa time. To je stvar izbora.
ma i mi smo vjernici , ali to nema nikakve veze s nečijom bolesti
ma nema veze , što me nije ubilo , to me ojačalo i mi se sad super s tim nosimo i ne dozvoljavamo nikakve razlike između djece
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:28

gradski-seljak ::

Je je samo na trenutak, pa moram je ići uspavat Very Happy Very Happy Very Happy
budeš joj dao Wink da lakše zaspi?? Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:33

Ode Gradski dati ženi Wink
A mogel bi joj i nekaj 52
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:36

mislim da i hoće Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:37

tu sam opet...ometaju me Question Aja , stigla je cedevita pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:38

Sve ih je kakao uspaval, osim balavice...uzbuđena je jer je sutra natjecanje iz matematike....ima takvu tremu da neće znati napisati ni kak se zove. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:40

Sve ih je kakao uspaval, osim balavice...uzbuđena je jer je sutra natjecanje iz matematike....ima takvu tremu da neće znati napisati ni kak se zove. Sad

A da joj daš duplu dozu. Kakaoa mislim Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:41

Sad će zaspat, nadam se.

Gdje ste sad uzeli cedevitu s??

Ja se sjetila da imam čvaraka u frižideru... Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:44

Sad će zaspat, nadam se.

Gdje ste sad uzeli cedevitu s??

Ja se sjetila da imam čvaraka u frižideru... Arrow

kupila seka na drugoj benzi Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:53

kaj ste se svi tak ušutili ? jasno mi je za aju , ona njama čvarke , ali vi drugi ??
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:57

I sad mi se miš skliže... Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyPon 29 Jan 2007, 00:01

I sad mi se miš skliže... Rolling Eyes
hahaha, lovi ga
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyPon 29 Jan 2007, 00:04

Bolje je, obrisala sam ga.
Gdje svi nestadoše?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyPon 29 Jan 2007, 00:06

Malo sam šarala okolo ali sad se moram maknuti jer je terminator došel doma i hoće komp.

Pozdrav cure Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyPon 29 Jan 2007, 00:06

ja skitam...pogubila sam se Question idem sad...noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyPon 29 Jan 2007, 00:07

Bolje je, obrisala sam ga.
Gdje svi nestadoše?? Crying or Very sad
pa ja sam tu , a za druge nemam pojma
sad sam gladna kad si spomenula klopu Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyPon 29 Jan 2007, 00:08

A onda opći tazlaz....noć curke. Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyPon 29 Jan 2007, 00:09

A onda opći tazlaz....noć curke. Twisted Evil
noć aja tongue
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyPon 29 Jan 2007, 01:04

hej gizmo , od kud ti ovako kasno
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 EmptyPon 29 Jan 2007, 01:05

Trol je tek sad zaspao... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 12 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P
Nazad na vrh 
Strana 12 od 38Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 25 ... 38  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: