Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P

Ići dole 
5 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 38  Sledeći
AutorPoruka
lily
Gost

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 01:06

Laughing Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 01:07

A i ne moram se dići baš u 6 sutra pa koristim priliku malo prošvrljat...
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 01:10

na žalost danas je malo bilo , kao da se nikome nije dalo tipkati
koliko trol ima godina ? Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 01:32

Punu godinu i nešto sitno dana...
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 11:50

Dobar dan Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 13:03

Bok dečki... Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 13:06

aja ::

bok aja, al ja sada moram brisati za poslom Laughing

bio sam skoro sat vremena tu !
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 13:07

Lauda ::

bok aja, al ja sada moram brisati za poslom Laughing

bio sam skoro sat vremena tu !

Sorry, ja spavala... 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 13:12

Twisted Evil

Ja upalio komp, pa zaboravio Laughing Laughing Laughing gledat koga ima, piso nešto 8)

Dan ljudi Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 13:17

Bok gradski....žena radi?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 13:19

Ne tu je, sprema ručak, zakaj?????
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 13:23

gradski-seljak ::

Pa čudno da si ti onda na kompu... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 13:32

Pa čudno da si ti onda na kompu... Crying or Very sad

Ma ja na komp nemnogu kad je kćer doma,jer je komp u njenoj sobi.
A sinoć nisam bio jer bio na koncertu Miše Kovača od pol deset do pol dvanaest 8) 8)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 13:41

Aha....zato sam se ja izborila da je komp u dnevnoj sobi, pa nemama te probleme...doduše, ima jura jedan i u svojoj sobi, ali ga ne koristi baš.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 13:45

Aha....zato sam se ja izborila da je komp u dnevnoj sobi, pa nemama te probleme...doduše, ima jura jedan i u svojoj sobi, ali ga ne koristi baš.

To je već nešt drugo. Ma ima i kod sina u sobi al tamo nemam pristup Laughing Laughing

A u dnevnoj...... Ma moja nije baš ljubitelj kompa. A i ja do prije par mjeseci nisam o tome ništ znao. Sad bar imam neku zabavu, kad ostanem sam dok drugi rade Very Happy Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 13:53

To je već nešt drugo. Ma ima i kod sina u sobi al tamo nemam pristup Laughing Laughing

A u dnevnoj...... Ma moja nije baš ljubitelj kompa. A i ja do prije par mjeseci nisam o tome ništ znao. Sad bar imam neku zabavu, kad ostanem sam dok drugi rade Very Happy Very Happy Very Happy

Ni ja nisam ništ znala o tome do pred kojih 5 godina....a nije ni Gazda znal kaj bu ga snašlo.. queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 13:55

Very Happy Very Happy Very Happy isto Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 14:00

Very Happy Very Happy Very Happy isto Laughing Laughing

A lijepo sam govorila, ne internet u kuću, poznavajući sebe...ja i moja znatiželja i glad za čitanjem bilo čega...u početku smo strogo pazili na račune, samo sam tu i tam provirila na net...a sad, s adsl-om, ma nema nam granica... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 14:09

Pošto jedan dio poslova sin obavlja iz stana isto je instaliro adsl, neznam kolko mjesečno, mislim oko 250 kunića, i sad mene nagovorili da se ,alo uključim radi dosade. A sad i preterujem. Isto znatiželja, želim biti o svemu "najprije" informiran i sl. A ženi nije baš pravo. Laughing A tak je to
8)
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 14:09

dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 14:14

lily ::
dobar dan

Bok lily.. Twisted Evil

Mi smo Gazdu ubijedili da će biti manji računi....ovaj mjesec smo uredni, niti tri giga...prošli skoro 8 Like a Star @ heaven
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 14:16

Čekam bestfrendicu na kavu....gdje je sad.. Rolling Eyes

Ona jest učiteljica..poznamo se od kad znamo za sebe, a i kuma je mojojj djevojčici.. 32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 14:19

Lily Twisted Evil

O plaćanju, pa ja svaki mjesec plaćam jednako bez obzira kolko vremena proveo na internetu. Mogu bit po 2o sati svakodnevno jednako ko da sam bio 1 sat.
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 14:19

joj to je tak dobro imati nekoga the best, moja je meni daleko , daleko
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 EmptyPon 29 Jan 2007, 14:22

TaNaNa Twisted Evil pa daj reci koju riječ 8)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 13 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P
Nazad na vrh 
Strana 13 od 38Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 25 ... 38  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: