Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P

Ići dole 
5 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 38  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 Empty
PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 22:46

i ja sam tu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 22:47

susjeda ::
i ja sam tu...

Bok. 8)
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 22:48

aja ::
lily ::
prošle godine -školske smo bili u Crikvenici i bilo nam je super , mislim razredu a i meni s njima , a ove godine idemo na sanjkanje rendeer

Pa ti si učiteljica!! queen
ma nee Laughing , ja ti idem s malcem jer je invalid pa mu moram pomagati
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 22:49

i ja sam tu...
39
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 22:54

Večer Smile
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 22:56

večer Bony
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 22:58

Bok bony Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 22:59

Nadam se da ste mi svi zdravi. Mene danas pere temperatura i glavobolja sve u šesnaest Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:01

Bony ::
Nadam se da ste mi svi zdravi. Mene danas pere temperatura i glavobolja sve u šesnaest Sad

A relativno zdravi...i mene glava boli, nemam pojma od čega. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:02

Bok Bony Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:02

Kak sam dobar kakao skuhala...Gazda već hrče. Razz
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:03

Kak sam dobar kakao skuhala...Gazda već hrče. Razz
ma ti si majstor Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:03

Cijeli dan se motam po stanu, pa malo u krevet, pa u kuhinju,pa natrag u krevet. Baš mi je dan prošao bljak 26
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:04

žao mi je
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:05

hahahaha, jeste vidle ?? same žene na forumu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:06

prošle godine -školske smo bili u Crikvenici i bilo nam je super , mislim razredu a i meni s njima , a ove godine idemo na sanjkanje rendeer

Pa ti si učiteljica!! queen
ma nee Laughing , ja ti idem s malcem jer je invalid pa mu moram pomagati

Lily, nisam nikad vidjela da si na forumu pisala o njegovoj bolesti Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:08

na ovom ne , ali na NC jesam i to dosta jer je bilo puno pitanja poslje jednog posta na religiji
ja sam mislila da svi to znaju
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:10

na ovom ne , ali na NC jesam i to dosta jer je bilo puno pitanja poslje jednog posta na religiji

ne sjećam se...u stvari nisam išla na Religiju...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:11

Ni ja.. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:12

Ja sam dosta čitala na religiji ali to je vjerojatno bilo puno prije nego sam se ja priključila.
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:12

ma bilo je postova svuda razvučeno ,pa je bilo i "laganih" provokacija od strane jednog nika , pa je taj prešutno baniran i onda je prestalo piskaranje , a bila sam spremna otići mu kući i upucati ga ko zeca
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:14

ma to je bilo malo poslije kako se otvorio forum
pa me kaaa pitala hoću li da obriše te postove , pa sam odlučila da da jer mi je dizalo to živce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:16

ma bilo je postova svuda razvučeno ,pa je bilo i "laganih" provokacija od strane jednog nika , pa je taj prešutno baniran i onda je prestalo piskaranje , a bila sam spremna otići mu kući i upucati ga ko zeca

ovo što spominješ nekog lika i baniranje isto nemam pojma...koji je to idiot bio da ne razumije bolest, invalidnost ...
Nazad na vrh Ići dole
lily
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:18

ma nije on pisao za djete nego je okrivljavao muža i mene da smo krivi za njegovu bolest jer nismo išli u crkvu , loši smo vjernici ,,, bla bla bla i takva sranja
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 EmptyNed 28 Jan 2007, 23:19

Na kratko da vas pozdravim i da popravim šro sam malo sfušao. Postavio sam temu gdje nisam trebao, pa došo popravit 8) 8)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Susjeda, aja a možete i vi ostali :P   Susjeda, aja a možete i vi ostali :P - Page 11 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Susjeda, aja a možete i vi ostali :P
Nazad na vrh 
Strana 11 od 38Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 38  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: