Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 36 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:13

sjekač ::
veče tete Twisted Evil

TO KOŠAVA POČELA DA DUVA Crying or Very sad

večer Sjekač Twisted Evil nešto duva Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:14

susjeda ::
veče tete Twisted Evil

TO KOŠAVA POČELA DA DUVA Crying or Very sad

večer Sjekač Twisted Evil nešto duva Wink

Kod mene ništ ne PUŠE Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:15

gradski-seljak ::
aja ::
Gazda za sve cool

Je.

A gdje se gradski zgubil? Crying or Very sad

tu sam malo sam si narezal da pregrizem
al laku noć vam želim, tak i tak načekat ću se odgovora na moj post

tongue

Da Lauda nema zdravstvenih problema Crying or Very sad Ne znam što bi drugo mislila. Ne vjerujem da smo mu kolektivno svi stali na žulj.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:15

ma ovdje duva Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:16

ma ovdje duva Smile

šupljo na sve strane Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:17

ma ovdje duva Smile

Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:18

pa ovo je forum bez cenzure, što znači slobodnije diskusije, a ja nisam primjetio da ja i jadan post bio vređajuči po bilo kom osnovu, pa tako ni moji a ipak su mi dijelovi posta brisani i na kraju me odjebali, obrisali mi sve postove i nisam mogo se prijaviti
i onda jednom pokušao i uspio neznam kako???????

al nestali mi svi postovi Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:20

pa ovo je forum bez cenzure, što znači slobodnije diskusije, a ja nisam primjetio da ja i jadan post bio vređajuči po bilo kom osnovu, pa tako ni moji a ipak su mi dijelovi posta brisani i na kraju me odjebali, obrisali mi sve postove i nisam mogo se prijaviti

kako ? pa svima je jasno...vrana, vrani oči ne kopa Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:20

ma ovdje duva Smile

šupljo na sve strane Evil or Very Mad

ma duva duva
sam neznam dal iz majke rusije il majn dojčland
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

A ne znam kaj reći...izgleda da oko hoće ostati sama na forumu, a laudu boli đoko... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:21

kopa kopa i to s guštom
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:23

Ima tko ideju kaj nek skuham sutra? Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:23

A ne znam kaj reći...izgleda da oko hoće ostati sama na forumu, a laudu boli đoko... Crying or Very sad

Bit će da je oko Laudina prijateljica i sad se našao između dvije vatre .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:25

kopa kopa i to s guštom

malo razmisli o toj poslovici i postupcima ovdje i vidjet ćeš da ne kopa.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:26

Pa je izabrao nju između nje jedne i nas nekoliko....a tko će mu pisat po forumu? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:31

Pa je izabrao nju između nje jedne i nas nekoliko....a tko će mu pisat po forumu? Crying or Very sad

Dok Lauda to ne potvrdi pokušat ću vjerovati da nije tako.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:33

Možda pokušava pogurati ovaj forum, a ne uspijeva mu zbog nas Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:34

I ja. Al nemamu ni traga ni glasa... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:35

Možda pokušava pogurati ovaj forum, a ne uspijeva mu zbog nas Crying or Very sad

Pa ako nema mjesta za sve nas, idemo na neko drugo mjesto. Ali forum se zove bez cenzure....ironično.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:36

Recesija u svemu Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:37

Recesija u svemu Laughing

Baš Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:38

Pa ako nema mjesta za sve nas, idemo na neko drugo mjesto. Ali forum se zove bez cenzure....ironično.

ajd ne vuci me za jezik...nije nam prvi put da se nekome digne na krivu stranu Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:40

ajd ne vuci me za jezik...nije nam prvi put da se nekome digne na krivu stranu Smile

Ma znam, znam... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:46

kako mi je danas spora veza Evil or Very Mad

a možda i ovo nije loša taktika Crying or Very sad danima smo bile same...dok se nije malo zakuhalo Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:47

kako mi je danas spora veza Evil or Very Mad

a možda i ovo nije loša taktika Crying or Very sad danima smo bile same...dok se nije malo zakuhalo Wink

Pa opet smo same....neš ti takve kuhinje Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 36 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 36 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: