|
| Nova, najnovija... | |
| | |
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:32 | |
| Gradski...osjećam se grozno...zašto više nisi admin ? Jesi nešto saznao ? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:33 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:34 | |
| večer Aja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:36 | |
| Već sam mislila da nikoga neće biti.. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:38 | |
| - aja ::
- Već sam mislila da nikoga neće biti..
u ovom trenutku mogu samo napisati da mi je stvarno žao, ne što sam tu, već što sam uopće mrdala sa foruma na kojeg sam se prvi puta prijavila. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:40 | |
| - susjeda ::
- Gradski...osjećam se grozno...zašto više nisi admin ? Jesi nešto saznao ?
to mi je hvala što sam od samog početka ovdje i što sam ipak bio taj kad je bilo nekih provokacija što sam reagirao ništa više neki novi vjetrovi počeli puhat, nema više onog prijateljstva, svodi se na nacionalno, oko novi admin JASNO rekla da je ovo srpski forum i šta da kažem više, pa neka bude al nek ima u nazivu i nemam ništa protiv, al da se istog časa brišu članovi iz Hrvatske to prelazi sve granice a pogotovu bez i jedne riječi obrazloženja, pa da znamo na čemu smo, tu spadate i vas dvije, mi kji smo uostalom i održali ovaj forum žalosno, žalosno |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:42 | |
| - gradski-seljak ::
- susjeda ::
- Gradski...osjećam se grozno...zašto više nisi admin ? Jesi nešto saznao ?
to mi je hvala što sam od samog početka ovdje i što sam ipak bio taj kad je bilo nekih provokacija što sam reagirao ništa više neki novi vjetrovi počeli puhat, nema više onog prijateljstva, svodi se na nacionalno, oko novi admin JASNO rekla da je ovo srpski forum i šta da kažem više, pa neka bude al nek ima u nazivu i nemam ništa protiv, al da se istog časa brišu članovi iz Hrvatske to prelazi sve granice a pogotovu bez i jedne riječi obrazloženja, pa da znamo na čemu smo, tu spadate i vas dvije, mi kji smo uostalom i održali ovaj forum žalosno, žalosno A šef šuti? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:44 | |
| Nisam vidjela gdje je to izjavila i slobodno može pobrisati i moj nick ako će tako biti zadovoljena. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:45 | |
- Nisam vidjela gdje je to izjavila i slobodno može pobrisati i moj nick ako će tako biti zadovoljena.
I moj. Nego, da se dogovorimo, gdje ćemo u progonstvo? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:48 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:49 | |
| - aja ::
- Nisam vidjela gdje je to izjavila i slobodno može pobrisati i moj nick ako će tako biti zadovoljena.
I moj. Nego, da se dogovorimo, gdje ćemo u progonstvo? Ne moram ti davati adresu...tamo me ponekad nađeš a ponekad mi i sama kažeš da me traže. |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:52 | |
sad sam provjeravao ta rečenica da je to srpski forum i to napisana velikim slovima nestala je, pretpostavljam koje obrisao |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:54 | |
sad sam provjeravao ta rečenica da je to srpski forum i to napisana velikim slovima nestala je, pretpostavljam koje obrisao to smo svi znali i bez napisanog...no nije se isticalo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 21:55 | |
sad sam provjeravao ta rečenica da je to srpski forum i to napisana velikim slovima nestala je, pretpostavljam koje obrisao DObro, opet pitam, šef šuti?? |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 22:00 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 22:03 | |
| ni ja...ali su me micali sa mjesta sa moderatora...sve treba isprobati...samo mi se čini da ti nećeš probati Laudine brusnice |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 22:06 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 22:09 | |
| Gazda za sve |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 22:10 | |
| veče tete TO KOŠAVA POČELA DA DUVA |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Nova, najnovija... Uto 21 Apr 2009, 22:10 | |