Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 35 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:32

Gradski...osjećam se grozno...zašto više nisi admin ? Jesi nešto saznao ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:33

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:34

večer Aja Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:36

Već sam mislila da nikoga neće biti.. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:38

aja ::

u ovom trenutku mogu samo napisati da mi je stvarno žao, ne što sam tu, već što sam uopće mrdala sa foruma na kojeg sam se prvi puta prijavila.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:40

susjeda ::

to mi je hvala što sam od samog početka ovdje i što sam ipak bio taj kad je bilo nekih provokacija što sam reagirao

ništa više

neki novi vjetrovi počeli puhat, nema više onog prijateljstva, svodi se na nacionalno, oko novi admin JASNO rekla da je ovo srpski forum i šta da kažem više, pa neka bude al nek ima u nazivu i nemam ništa protiv, al da se istog časa brišu članovi iz Hrvatske to prelazi sve granice a pogotovu bez i jedne riječi obrazloženja, pa da znamo na čemu smo, tu spadate i vas dvije, mi kji smo uostalom i održali ovaj forum

žalosno, žalosno
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:41

u ovom trenutku mogu samo napisati da mi je stvarno žao, ne što sam tu, već što sam uopće mrdala sa foruma na kojeg sam se prvi puta prijavila.

Sad ne znam na koji misliš Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:42

gradski-seljak ::

to mi je hvala što sam od samog početka ovdje i što sam ipak bio taj kad je bilo nekih provokacija što sam reagirao

ništa više

neki novi vjetrovi počeli puhat, nema više onog prijateljstva, svodi se na nacionalno, oko novi admin JASNO rekla da je ovo srpski forum i šta da kažem više, pa neka bude al nek ima u nazivu i nemam ništa protiv, al da se istog časa brišu članovi iz Hrvatske to prelazi sve granice a pogotovu bez i jedne riječi obrazloženja, pa da znamo na čemu smo, tu spadate i vas dvije, mi kji smo uostalom i održali ovaj forum

žalosno, žalosno

A šef šuti? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:44

Nisam vidjela gdje je to izjavila i slobodno može pobrisati i moj nick ako će tako biti zadovoljena.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:45

Nisam vidjela gdje je to izjavila i slobodno može pobrisati i moj nick ako će tako biti zadovoljena.

I moj. Nego, da se dogovorimo, gdje ćemo u progonstvo? Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:48

Sad ne znam na koji misliš Neutral

misli, misli... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:49

Ne moram ti davati adresu...tamo me ponekad nađeš Smile a ponekad mi i sama kažeš da me traže.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:51

Ne moram ti davati adresu...tamo me ponekad nađeš Smile a ponekad mi i sama kažeš da me traže.

Al tam mi se nejde, previše je očiju...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:52

Al tam mi se nejde, previše je očiju...

ne zna...više ništa ne znam...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:52

sad sam provjeravao ta rečenica da je to srpski forum i to napisana velikim slovima nestala je, pretpostavljam koje obrisao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:54

sad sam provjeravao ta rečenica da je to srpski forum i to napisana velikim slovima nestala je, pretpostavljam koje obrisao

to smo svi znali i bez napisanog...no nije se isticalo Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:55

DObro, opet pitam, šef šuti?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 21:57

Šef šuti, ne pojavljuje se...a ja mislim ak trebam otići sa foruma da malo grakćem prije, a ne da odem ko kakva pičkica queen
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:00

Šef šuti, ne pojavljuje se...a ja mislim ak trebam otići sa foruma da malo grakćem prije, a ne da odem ko kakva pičkica queen

Pa grakći, tko te drži Laughing Laughing

Kaj moram napisati da dobijem ban?? Nikad još nisam dobila ban Neutral Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:03

ni ja...ali su me micali sa mjesta sa moderatora...sve treba isprobati...samo mi se čini da ti nećeš probati Laudine brusnice Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:06

ni ja...ali su me micali sa mjesta sa moderatora...sve treba isprobati...samo mi se čini da ti nećeš probati Laudine brusnice Wink

Question Question Question

Imam Gazdu za brusnice Nova, najnovija... - Page 35 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:09

Gazda za sve cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:10

veče tete Twisted Evil

TO KOŠAVA POČELA DA DUVA Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:10

Gazda za sve cool

Je.

A gdje se gradski zgubil? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 EmptyUto 21 Apr 2009, 22:13

Gazda za sve cool

Je.

A gdje se gradski zgubil? Crying or Very sad

tu sam malo sam si narezal da pregrizem
al laku noć vam želim, tak i tak načekat ću se odgovora na moj post

tongue
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 35 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 35 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: