Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Nova, najnovija...

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Nova, najnovija... - Page 33 Empty
PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:25

večer Twisted Evil kod nas lagano kišilo što mi je dobro došlo za posađeni paradajz cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:26

gledam vrijeme...prema vamo otišlo sve Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:28

susjeda ::
večer Twisted Evil kod nas lagano kišilo što mi je dobro došlo za posađeni paradajz cool

Kod mene je pravo nevrijeme..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:30

od kada me uhvatilo nevrijeme kad sam išla po svoje i ono kad smo ja i kćerka išle od preko, drhtim zbog vremena Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:32

od kada me uhvatilo nevrijeme kad sam išla po svoje i ono kad smo ja i kćerka išle od preko, drhtim zbog vremena Evil or Very Mad

Mi smo jednom na povratku s mora stali na autoputu ( i ne samo mi), jer je tak lijevalo da se prst pred nosom nije vidio....
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:35

aja ::

Mi smo jednom na povratku s mora stali na autoputu ( i ne samo mi), jer je tak lijevalo da se prst pred nosom nije vidio....

oš mi vjerovati da me je jednom uhvatila kiša ima tome i desetak godina i da nisam mogla ni stati...cestu vidjela nisam, vidjeli se samo gornji dijelovi auta...čak se i sjećam i koji je svetac bio taj dan Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:38

oš mi vjerovati da me je jednom uhvatila kiša ima tome i desetak godina i da nisam mogla ni stati...cestu vidjela nisam, vidjeli se samo gornji dijelovi auta...čak se i sjećam i koji je svetac bio taj dan Wink

Vjerujem, doživjela sam to...i još je sijevalo oko nas kao ludo, morali smo balavce ubijeđivati da nam ništ ne može biti ako udari grom u auto ( a i neće grom u koprive Wink )
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:42

Vjerujem, doživjela sam to...i još je sijevalo oko nas kao ludo, morali smo balavce ubijeđivati da nam ništ ne može biti ako udari grom u auto ( a i neće grom u koprive Wink )

mene tako tješili...kaže može ti samo guma puknuti What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:44

A ja mislila da ni guma....pa kaj nije guma izolator? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:45

je...a ak udari valjda negdje mora izaći Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:47

je...a ak udari valjda negdje mora izaći Crying or Very sad

A jesmo si našle temu... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:49

baš... Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:51

I nevrijeme je prošlo...ide prema tebi...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:52

farao zezaš ???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:54

na animaciji sevidi da ide od istoka prema zapadu Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:54

farao zezaš ???

Zezam...kolko vidim, ide sjevernije od vas... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:55

nemoj mi to raditi Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:56

Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

A tko te navukao na onu stranicu? A? A? 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:58

Ti...i sad ja kad naiđe neki oblak trčim pogledati i moji me zezaju Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 21:59

Ti...i sad ja kad naiđe neki oblak trčim pogledati i moji me zezaju Neutral

Arrow Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 22:00

a i sina često vidim da provjerava kakvo će biti vrijeme Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 22:06

I jura, posebno otkad mora pješice svugdje Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 22:07

a ja svoga nema šanse da natjeram da ode busom negdje Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 22:12

Nikakav bus, pješice...ja sam u nedjelju išla po kruh...mislila sam da ću umrijeti na pol puta, al sam zdurala do kraja.
E sad, zakaj sam ja išla? Ovi moji su vodili pregovore tko će ići, i dok su se oni prepirali, ja se lijepo obukla i rekoh idem...onda su popizdili na mene, ali bilo je kasno, poznata sam po tvrdoglavosti... Wink Nakon 50 metara sam skužila da to nije bila baš najbolja ideja, ali kao što rekoh, izržala sam i tam i natrag....još im usput kupila sladoled (onaj po kunu 40 )
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 EmptyPon 20 Apr 2009, 22:15

Nikakav bus, pješice...ja sam u nedjelju išla po kruh...mislila sam da ću umrijeti na pol puta, al sam zdurala do kraja.
E sad, zakaj sam ja išla? Ovi moji su vodili pregovore tko će ići, i dok su se oni prepirali, ja se lijepo obukla i rekoh idem...onda su popizdili na mene, ali bilo je kasno, poznata sam po tvrdoglavosti... Wink Nakon 50 metara sam skužila da to nije bila baš najbolja ideja, ali kao što rekoh, izržala sam i tam i natrag....još im usput kupila sladoled (onaj po kunu 40 )

čuj mi do centra sela imamo pola sata hoda...2,5 km...pa ti hodaj Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Nova, najnovija...   Nova, najnovija... - Page 33 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Nova, najnovija...
Nazad na vrh 
Strana 33 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Nova, najnovija...
» Nova
» Nova Nokia
» Nova koalicija
» Sretna Nova 2009.godina

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: