Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmo ovde....

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmo ovde.... - Page 10 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:32

aja ::
Ne znam zakaj mi ne napiše terapiju za tri mjeseca, sad kad se ne plaća više....ovak svako malo moram ići jer je 28 tableta u kutiji 9

vjerovatno tako moraju...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:33

susjeda ::
Ne znam zakaj mi ne napiše terapiju za tri mjeseca, sad kad se ne plaća više....ovak svako malo moram ići jer je 28 tableta u kutiji 9

Ali zašto....28 dana je manje od jednog mjeseca...mami njezin doc napiše dva recepta s po dvije kutije...ona dobi 4 a ja jednu... Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:35

Ali zašto....28 dana je manje od jednog mjeseca...mami njezin doc napiše dva recepta s po dvije kutije...ona dobi 4 a ja jednu... Neutral

ja sam jednom dobila recept tj. 3 i na svakom po dvoje kapi i u privatnoj ljekarni mi nije htjel aizdat neg samo jednu...od onda podižem u ljekarni gdje je i ambulanta. Još mi je i objašnajvala kak to može Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:37

MA gr...svatko si tumači zakon na svoj način...

Ma sad sam 4 tjedna bez brige...a i čitati imam kaj. 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:38

umalo sam istresla veliku bocu sa vodom Suspect šeprtlja ja Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:43

Mi danas razbili staklo na ormariću Neutral Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:45

dobro ak ste vi čitavi Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:47

Nismo ni bili blizu...djevojčica gurnula stol, stol prevrnuo stolicu ravno na staklena vrata...al to je samo staklo... Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:50

Nismo ni bili blizu...djevojčica gurnula stol, stol prevrnuo stolicu ravno na staklena vrata...al to je samo staklo... Question

ni ja se ne uzrujavam na takve stvari...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:52

Uzrujavanjem i tak ništ ne postižeš....al sam se uzrujala danas kad je auto krepao nasred raskršća u vž a meni se žuri po recepte...i nije htio upalit desetak minuta.. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:54

Uzrujavanjem i tak ništ ne postižeš....al sam se uzrujala danas kad je auto krepao nasred raskršća u vž a meni se žuri po recepte...i nije htio upalit desetak minuta.. Rolling Eyes

e to bbaš nije zgodno Crying or Very sad mrzim majstore Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:54

Kaj su ti opet skrivili? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:02

Kaj su ti opet skrivili? Laughing

pregorila mi sijalica na autu, a ja na servis...trebali su mi i novi brisači...jedan far mi se nešto zamutio, pa pitam znaju li od čega...da nije od prejake žarulje jer su je oni stavili prije koji mjesec. E ne znaju, a onda me ispitiju...da nisam ribala sa oštrom stranom spušve i usput pojašnjavaju kako to oštro na spužvi izgleda Rolling Eyes pa da nisam sprejala sa sredstvom za otklanjanje mušica...pa jel sam bila u autopraonici i kad su dobili na sva pitanja odgovor onda su rekli da stvarno ne znaju od čega ....a da bi im ja rekla da ću otiću u Škodin servis pitati što bi moglo biti Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:08

Laughing Laughing Laughing

Tak ti to ide..nikad neću zaboraviti kako je mami puštala perilica...zvala ona majstora, ovaj popravio i naplatio masno, naravno...ode on a perilica i dalje curi...zove ona njega a on kaže da će to prestat jer "se semering još nije napio vode" Perilica je naravno i dalje puštala vodu pa je mama kupila novu...

Kad sam to pričala pravom majstoru, bacio se na pod i umro od smijeha.

Sad nam je to univerzalna fraza za sve kvarove..."semering se nije napil vode" Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:11

Laughing Laughing Laughing

Tak ti to ide..nikad neću zaboraviti kako je mami puštala perilica...zvala ona majstora, ovaj popravio i naplatio masno, naravno...ode on a perilica i dalje curi...zove ona njega a on kaže da će to prestat jer "se semering još nije napio vode" Perilica je naravno i dalje puštala vodu pa je mama kupila novu...

Kad sam to pričala pravom majstoru, bacio se na pod i umro od smijeha.

Sad nam je to univerzalna fraza za sve kvarove..."semering se nije napil vode" Laughing

i ja sam jedan dio priče preskočila...prvo sam pitala dečka kojem sam dala ključeve...on nije znao, a onda sam se otišla u radionu i pitala tipa što je radio mi auto, a on me uputio na šefa. Šef baš nije imao vremena, al ni on nije znao...žurilo mu se jako. E onda sam pitala četvrtog na blagajni dok sam plaćala račun ...no ni on nije imao pojma, pa sam rekla da ću u Škodu, a za divno čudo šef odjednom imao vremena da me ono sve ispita i opet ništ Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:15

Bolje ne imat posla s majstorima Question

Idem umlatiti juru...pucketa zglobovima a zna da mi se koža ježi od tog zvuka... 9
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:17

Idem umlatiti juru...pucketa zglobovima a zna da mi se koža ježi od tog zvuka... 9

prstima ili kako ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:18

prstima ili kako ?

Trenutno vrti palac na nozi i pucketa ko ludo...inače pucketa (a i Gazda) svim mogućim zglobovima Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:20

i mene bi to živciralo Crying or Very sad moj zna glavu zakrenuti pa pucketa Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:22

vecer cure Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:22

Crni-Macak ::
vecer cure Smile

večer! prvo reci jes ti naš mačak Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:23

vecer cure Smile

Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334

Učinilo mi se da vidim mačka!! farao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:23

vecer cure Smile

Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334 Ajmo ovde.... - Page 10 288334

ma ako je naš bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:24

Naravno da jesam Smile
Nije me ovde dugo bilo pa rekoh si da svratim i da vidim jesu "moje" cure dobr Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 EmptySub 24 Maj 2008, 00:24

vecer cure Smile

Nije ti se nista ucinilo hahaha Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 10 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmo ovde....
Nazad na vrh 
Strana 10 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» ajmo iznova

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: