Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmo ovde....

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmo ovde.... - Page 11 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:24

Crni-Macak ::
Naravno da jesam Smile
Nije me ovde dugo bilo pa rekoh si da svratim i da vidim jesu "moje" cure dobr Smile

JAko dobro...a ti? Pričaaaaj!!! Ajmo ovde.... - Page 11 437767
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:24

Naravno da jesam Smile
Nije me ovde dugo bilo pa rekoh si da svratim i da vidim jesu "moje" cure dobr Smile

uvijek Like a Star @ heaven kako si ti ? Što ima ? Gdje se skrivaš Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:26

Kod mene kaos...sretno sam razveden..stan sam prodao..svih obaveza se rijesio, tako da sad sve startam ponovo.
Imam novi stan u vidiku Smile

Idem u srijedu doma, pa ako ima od vas dvoje netko volje za kavu, samo javite Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:27

aja ::
Naravno da jesam Smile

JAko dobro...a ti? Pričaaaaj!!! Ajmo ovde.... - Page 11 437767

Drago mi je da si ti dobra Smile
Sta te zanima? cyclops
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:27

Kod mene kaos...sretno sam razveden..stan sam prodao..svih obaveza se rijesio, tako da sad sve startam ponovo.

Idem u srijedu doma, pa ako ima od vas dvoje netko volje za kavu, samo javite Smile

Gdje je to doma? Znaš gdje sam ja.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:29

U Popovacu i Kostajnicu..ne, neznam gdje si ti.
Ostajem 15 dana..i inace sam sada svaki mjesec doma u HR.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:30

ajd da si se riješio briga ...ja trenutno s nikim ništa ne dogovaram...nikad ne znam kak mi što ispadne od obaveza.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:31

U Popovacu i Kostajnicu..ne, neznam gdje si ti.
Ostajem 15 dana..i inace sam sada svaki mjesec doma u HR.

Ma kaj ne znaš...na sjeveru, u najmanjoj županiji. Smile

Pitam se pitam, kako to da tak često dolaziš doma?? Ajmo ovde.... - Page 11 Misli
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:32

Da ne dolazi po gorivo kod nas Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:33

susjeda ::
ajd da si se riješio briga ...ja trenutno s nikim ništa ne dogovaram...nikad ne znam kak mi što ispadne od obaveza.

da znas samo kojih sam se obaveza rijesio..hvala Bogu da je to donekle isko kako treba, samo se odugovlacilo Sad

cuj, javit cu ti se kad sam doma, pa vidi jer simas vremena...ja momentalno imam.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:33

Je, moš mislit...kao da je kod nas jeftinije elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:34

Pitam se pitam, kako to da tak često dolaziš doma?? Ajmo ovde.... - Page 11 Misli

Imao sam jednu vezu, pa sam dolazio svaki mjesec u Zg...pa tako ostalo na tome. Vecinom dodjem zrakoplovom i iznajmim si rentacar.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:35

da znas samo kojih sam se obaveza rijesio..hvala Bogu da je to donekle isko kako treba, samo se odugovlacilo Sad

cuj, javit cu ti se kad sam doma, pa vidi jer simas vremena...ja momentalno imam.

Jesi uzeo godišnji ? Meni ga moji ne daju Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:36

Je, moš mislit...kao da je kod nas jeftinije elephant

Mogli bi svi zajedno kod Laude...tamo ga švercaju sa Kosova i u bocama prodaju:lol:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:36

Imao sam jednu vezu, pa sam dolazio svaki mjesec u Zg...pa tako ostalo na tome. Vecinom dodjem zrakoplovom i iznajmim si rentacar.

Kak to misliš, imao? Nemaš više?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

Da, na godisnjem sam od srijede..a iduce godine imam 47 dana..samo sto ga tesko mogu dobiti vezi posla:(

Zasto ga tebi ne daju..?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:37

pa ti ko gospodin cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:39

Imao sam dve veze, jednu napistio nakon 4 mjeseca a druga je bila toliko komplicirana da smo se razisli....
Jebga, kad napunis neke godine, sve teze ti je naci tko ti odgovara.
Onda bolje sam ziviti.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:39

Da, na godisnjem sam od srijede..a iduce godine imam 47 dana..samo sto ga tesko mogu dobiti vezi posla:(

Zasto ga tebi ne daju..?

zato što niko nebi maknio malim prstom da nešto napravi ...sve naučili na tacnu dobiti @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:40

pa ti ko gospodin cool

Jesam kvraga...znas me valjda Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:40

Imao sam dve veze, jednu napistio nakon 4 mjeseca a druga je bila toliko komplicirana da smo se razisli....
Jebga, kad napunis neke godine, sve teze ti je naci tko ti odgovara.
Onda bolje sam ziviti.

to se kaže...bolje živjeti sam nego sa budalom Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:41

zato što niko nebi maknio malim prstom da nešto napravi ...sve naučili na tacnu dobiti @

Kod mene, zato sto nezna nitko taj posao radit koji ja obavljam Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:42

Nisam mislio bas napisat budalom, ali citas mi misli...cudna zenska bila...Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:42

Čuješ li se sa Rokijem ? Jel se taj oženio Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 EmptySub 24 Maj 2008, 00:43

Nisam mislio bas napisat budalom, ali citas mi misli...cudna zenska bila...Sad

Ima nas raznih...nisam vidjela ni na Iskon da dolaziš Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 11 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmo ovde....
Nazad na vrh 
Strana 11 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» ajmo iznova

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: