Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmo ovde....

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmo ovde.... - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 22:19

aja ::
susjeda ::
večer Twisted Evil

I tebi...ne gledaš farmu?

više slušam...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 22:21

večer Twisted Evil

I tebi...ne gledaš farmu?

više slušam...

I ja tak... Question

Kilave do toga dvoboja i onda naglo završe.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 22:22

moram kćeku odvesti
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 22:22

moram kćeku odvesti

Vratit ćeš se?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 22:56

a nisam stigla vidjeti pitanje...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 22:58

Skužila sam...napetooo je na farmi
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 22:59

Skužila sam...napetooo je na farmi

baš gledam ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:00

Ide neno pa-pa
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:00

bori se Dvina Crying or Very sad a baš mi i nije drago što je uspjela ostati...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:02

Pa neno poojma nije imal, čak i kad se uspio prijaviti Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:05

Pa neno poojma nije imal, čak i kad se uspio prijaviti Crying or Very sad

a nije... a i meni nije bitno ni tko će pobijediti Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:06

Ni meni...nekak su postali dosadni. Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:07

možda postane zanimljivo kad im, ako im, dođu nazad oni koji su ispali.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:07

Sutra ćemo gledat eurosong Razz

Nadam se da nećemo biti zadnji..i da će stari preživjet. Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:08

Mislim da su rekli da lupino neće doći...nema veze, možda se curke počupaju Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:09

Mislim da su rekli da lupino neće doći...nema veze, možda se curke počupaju Razz

ja bi Lupina na Farmi Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:11

I ja...i stipu...i da ne prekinu prijenos pa da vidimo tko će koga istući.. Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:12

I ja...i stipu...i da ne prekinu prijenos pa da vidimo tko će koga istući.. Razz

bilo bi zanimljivo Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:14

bilo bi zanimljivo Laughing

Ili da se počupaju...josipa i hana npr.. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:16

ma bolje bi bilo gledati koju žensku u svađi sa Lupinom:P
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:21

Mi smo danas išli u vž...i kaže Gazda, kaj je ovome iza mene, skoro se zaletio u nas, nekaj maše rukama...pa skuži da ne maše on, nego žena pokraj njega...stanemo na semaforu, žena izađe i počne urlat na ovog nesretnika...pošalje ga u rodno mjesto, nagne se unutra, nekoliko puta ga odalami, uključi mu brisače...kad izlaze iz auta i jedna žena (ćer pretpostavljam) s troje sitne dječice, svi zbunjeni...ova još urla i tuče jadnika i onda zalupi vratima....krenemo mi, a frajer za nama vozi sve s upaljenim brisačima...ovi ostali kraj ceste.. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:23

Mi smo danas išli u vž...i kaže Gazda, kaj je ovome iza mene, skoro se zaletio u nas, nekaj maše rukama...pa skuži da ne maše on, nego žena pokraj njega...stanemo na semaforu, žena izađe i počne urlat na ovog nesretnika...pošalje ga u rodno mjesto, nagne se unutra, nekoliko puta ga odalami, uključi mu brisače...kad izlaze iz auta i jedna žena (ćer pretpostavljam) s troje sitne dječice, svi zbunjeni...ova još urla i tuče jadnika i onda zalupi vratima....krenemo mi, a frajer za nama vozi sve s upaljenim brisačima...ovi ostali kraj ceste.. Crying or Very sad

bolje da su one njega izbacile iz auta Laughing

što se išlo u skitnju ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:27

Ma ništ...Gazda moral nekaj obaviti a nas dvije smo išle za ukras...i još skoro zakasnila po recepte i u knjižnicu Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:29

Ma ništ...Gazda moral nekaj obaviti a nas dvije smo išle za ukras...i još skoro zakasnila po recepte i u knjižnicu Rolling Eyes

otišla bi drugi dan Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 EmptyPet 23 Maj 2008, 23:29

Ne znam zakaj mi ne napiše terapiju za tri mjeseca, sad kad se ne plaća više....ovak svako malo moram ići jer je 28 tableta u kutiji 9
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmo ovde....
Nazad na vrh 
Strana 9 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» ajmo iznova

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: