Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmo ovde....

Ići dole 
3 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmo ovde.... - Page 8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:40

znam ja za te vaše stavove.načitah ih se.Ni jedan do sada nije bio ispravan,pa nebi bio ni tvoj
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:40

paloma 051 ::
znam ja za te vaše stavove.načitah ih se.Ni jedan do sada nije bio ispravan,pa nebi bio ni tvoj

Misliš?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:41

Znam!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:42

Поштована господо,

У неколико писама сам вас подсећао да бисте у односима с УН, европским и прекоморским државама требало да на дневни ред, обавезно, стављате хрватску окупацију Републике Српске Крајине. То би био најубедљивији ослонац спољној политици Србије. У свету се подржава борба против:
- кршења међународног права,
- угрожавања суверенитета држава,
- кршења људских права,
- одузимања приватне имовине и
- тероризма.

Хрватска је, окупациjом РС Крајине и прогоном између 500 и 800.000 Срба, прекршила међународно право, угрозила суверенитет РСК, кршила људска права, одузела Србима покретну и непокретну имовину и тероризмом порушила српска насеља – од 1990. до 1995. УН нису предузеле ништа против Републике Хрватске, па Хрватска не предузима ништа да отклони последице злочина геноцида над Србима. Оваква ситуација је прилика за Србију да покрене поступак против Хрватске пред Саветом безбедности, чијом је Резолуцијом бр. 743/1992 РСК стављена под заштиту, с назнаком да се у РСК неће примењивати хрватски закони.

Једнодушну одлуку чланица СБ о заштити РСК из 1992. године, Србија не користи – и уз чињеницу да наведена резолуција никад није стављена ван снаге. Документ сличне садржине, СБ никад није донео да би подржао отцепљење КиМ од Србије, нити ће га икад донети, па би дипломатији Србије било од велике помоћи да упореди прилике у РСК и на Косову и Метохији, чиме би се доказао непринципијелан став држава Запада према истим, или сличним, појавама у међународним односима. Српска дипломатија има још један аргумент у вези с РСК, којег заговорници отцепљења КиМ од Србије немају. Хрватска је 1990. била двонационална – идентично двонационалној Белгији, док су Шиптари у Србији само национална мањина. Значи, Запад нуди државу националној мањини (Шиптарима), а ускраћује државу државотворном народу (Србима)!

Предлажем вам да Влада и Скупштина Србије признају Републику Српску Крајину – с позивом на Резолуцију Савета безбедности бр. 743/1992, чиме ће се исправити грешка Скупштине Србије и Скупштине Југославије, јер су одбиле да то учине 1992. и 1993, кад им је такав захтев био упућен од Скупштине РС Крајине.

С обзиром да ви одбијате сарадњу с Владом РСК, ово писмо је отворено.

ВЛАДА РС КРАЈИНЕ
Милорад Буха, премијер
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:45

ma daj.Neću se zamarat sa čirilicom.Ide mi sporo i nebi do sutra
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:47

ma daj.Neću se zamarat sa čirilicom.Ide mi sporo i nebi do sutra

nemoraš i nečačkaj mečku tamo gde ti mesto nije
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:49

ja ču čačkat tamo gdje ja hoću.Pa ako treba i mečku!!!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:50

ja ču čačkat tamo gdje ja hoću.Pa ako treba i mečku!!!

pa onda čačkaj
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:52

vidim došao ti ravnogorac u pomoć
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:53

да дође човек
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:53

Wetini ::

да дође човек

помоз бог јуначе
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:56

ne javlja se. bit će da se ne prepoznaje zbog onog "junače"
Nazad na vrh Ići dole
ravnogorac
Član u razvoju
Član u razvoju
ravnogorac

Broj poruka : 233
Datum upisa : 01.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 16:59

да дође човек

помоз бог јуначе

Bog ti pomogo i niko ti ništa ne mog'o

Pozdrav i za palomu Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 17:00

ne javlja se. bit će da se ne prepoznaje zbog onog "junače"

ево га Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 17:01

pa kad si već tako pristojan ...pozdrav i tebi!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 17:05

paloma odlazi Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 17:06

paloma odlazi Twisted Evil

ипак смо те превладали па се повлачиш у бункер
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 17:09

dobro,ajde pobjedili ste me.Ako to tako žarko želiš čuti.Samo neznam u čemu i kako.

Bok Wetini!Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 17:10

dobro,ajde pobjedili ste me.Ako to tako žarko želiš čuti.Samo neznam u čemu i kako.

Bok Wetini!Twisted Evil

aj zdravo paloma Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 20:23

Поштована господо,

У неколико писама сам вас подсећао да бисте у односима с УН, европским и прекоморским државама требало да на дневни ред, обавезно, стављате хрватску окупацију Републике Српске Крајине. То би био најубедљивији ослонац спољној политици Србије. У свету се подржава борба против:
- кршења међународног права,
- угрожавања суверенитета држава,
- кршења људских права,
- одузимања приватне имовине и
- тероризма.

Хрватска је, окупациjом РС Крајине и прогоном између 500 и 800.000 Срба, прекршила међународно право, угрозила суверенитет РСК, кршила људска права, одузела Србима покретну и непокретну имовину и тероризмом порушила српска насеља – од 1990. до 1995. УН нису предузеле ништа против Републике Хрватске, па Хрватска не предузима ништа да отклони последице злочина геноцида над Србима. Оваква ситуација је прилика за Србију да покрене поступак против Хрватске пред Саветом безбедности, чијом је Резолуцијом бр. 743/1992 РСК стављена под заштиту, с назнаком да се у РСК неће примењивати хрватски закони.

Једнодушну одлуку чланица СБ о заштити РСК из 1992. године, Србија не користи – и уз чињеницу да наведена резолуција никад није стављена ван снаге. Документ сличне садржине, СБ никад није донео да би подржао отцепљење КиМ од Србије, нити ће га икад донети, па би дипломатији Србије било од велике помоћи да упореди прилике у РСК и на Косову и Метохији, чиме би се доказао непринципијелан став држава Запада према истим, или сличним, појавама у међународним односима. Српска дипломатија има још један аргумент у вези с РСК, којег заговорници отцепљења КиМ од Србије немају. Хрватска је 1990. била двонационална – идентично двонационалној Белгији, док су Шиптари у Србији само национална мањина. Значи, Запад нуди државу националној мањини (Шиптарима), а ускраћује државу државотворном народу (Србима)!

Предлажем вам да Влада и Скупштина Србије признају Републику Српску Крајину – с позивом на Резолуцију Савета безбедности бр. 743/1992, чиме ће се исправити грешка Скупштине Србије и Скупштине Југославије, јер су одбиле да то учине 1992. и 1993, кад им је такав захтев био упућен од Скупштине РС Крајине.

С обзиром да ви одбијате сарадњу с Владом РСК, ово писмо је отворено.

ВЛАДА РС КРАЈИНЕ
Милорад Буха, премијер

Sa prijatelja politiku VAN imate teme o politici pa izvolite
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 21:17

Tak je gradski, reci ti njima!! Ajmo ovde.... - Page 8 U075 Ajmo ovde.... - Page 8 U075 Ajmo ovde.... - Page 8 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 21:18

veče Twisted Evil

i ja tak velim cool

samo da vas pozdravim nešt mi nije .....
pozdravljam vas Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 21:22

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 21:58

večer Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 EmptyPet 23 Maj 2008, 22:16

susjeda ::
večer Twisted Evil

I tebi...ne gledaš farmu?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmo ovde....   Ajmo ovde.... - Page 8 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmo ovde....
Nazad na vrh 
Strana 8 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» ajmo iznova

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: