| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 22 Mar 2008, 23:28 | |
| a jbg nisam skužio a po pitanju poštivanja zahvaljujem |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 22 Mar 2008, 23:30 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 22 Mar 2008, 23:33 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 22 Mar 2008, 23:37 | |
| neka neka, bolje tako neg da se svađamo i vređamo, kak ima na nekim forumima, nego, SRETAN USKRS TEBI I TVOJOJ OBITELJI !!!!!! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 22 Mar 2008, 23:40 | |
| - gradski-seljak ::
- neka neka, bolje tako neg da se svađamo i vređamo, kak ima na nekim forumima,
nego, SRETAN USKRS TEBI I TVOJOJ OBITELJI !!!!!! Hvala gradski i ja Vama želim sretan Uskrs! Meni sve nekako više sliči na zimske blagdane Vrijeme baš nije na našoj strani . |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 22 Mar 2008, 23:44 | |
| hvala susjeda, a i vrijeme se mijenja ko sve ostalo (cijene,politika, političari, penzioneri sve ih je više) da ne nabrajam dalje |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 22 Mar 2008, 23:46 | |
- hvala susjeda,
a i vrijeme se mijenja ko sve ostalo (cijene,politika, političari, penzioneri sve ih je više) da ne nabrajam dalje ne spominji političare ovi se naši još nisu dogovorili |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 22 Mar 2008, 23:48 | |
| to sam te htio pitat, dokle tako a biće koalicija HSP - SDP i gotovo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 22 Mar 2008, 23:51 | |
- to sam te htio pitat, dokle tako
a biće koalicija HSP - SDP i gotovo Bože sačuvaj te koalicije ne znam ...neki kažu da se vrši pritisak na hns , a oni ne pristaju na Đapića za gradonačelnika. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 22 Mar 2008, 23:54 | |
| ta koalicija se nameće po meni totalno umjetno, po mjestu u političkom životu Hrvatske na potpuno suprotnim krajevima, al nećemo o politici, dosta pičim na drugim mjestima, a ovdje se opuštam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sub 22 Mar 2008, 23:57 | |
| neda mi se tipkati ni na onom forumu na kojem uvijek jesam...ulijenila sam se Ne znam kako nam je Aja Ne javlja se |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 23 Mar 2008, 00:02 | |
| zabušavaš nešto...ja idem u krpe...noć |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 23 Mar 2008, 00:06 | |
| e vid je sad, baš sam šunku nosio van na balkon, ajd onda laka ti noć, odo ja gledat Malnara |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 23 Mar 2008, 14:24 | |
| Uhhhh sinoć sam rano zaspao jer sam bio preumoran... Dobar dan | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Ned 23 Mar 2008, 19:38 | |
| e Gradski...da si ju ti samo nosio Lauda, stariš sa kokama ideš leći |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 24 Mar 2008, 02:21 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 24 Mar 2008, 20:05 | |
| nisu igrice za mene |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 24 Mar 2008, 23:28 | |
| ima li tko budan Lauda i Gradski odu rano na spavanje |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 25 Mar 2008, 02:43 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Sre 26 Mar 2008, 21:55 | |
| jeste vas dva živa |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 27 Mar 2008, 00:07 | |
| jedva da sam živ...više ni radno vreme ne znam.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Čet 27 Mar 2008, 00:10 | |
| pozdrav prijatelju |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|