| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Lauda Prijatelj foruma
Broj poruka : 10774 Datum upisa : 03.11.2006
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 07 Apr 2008, 22:58 | |
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 07 Apr 2008, 23:13 | |
| vidiš li koliko je ovo sporo i ja sam se navikao na adsl...ali kod kuće ... ovde još nemam | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 07 Apr 2008, 23:14 | |
| |
|
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 07 Apr 2008, 23:21 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Pon 07 Apr 2008, 23:22 | |
| - Lauda ::
- Brišem kući...
Pa-pa |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:13 | |
| večer! napokon Aja stigla |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:17 | |
| tak sam i mislila sada nema nikoga |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:27 | |
| ima, ima evo ja te čeko i dočeko:rabbit: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:28 | |
| - gradski-seljak ::
- ima, ima
evo ja te čeko i dočeko:rabbit: večer Gradski a i ja sam malo švrljala okolo i isplatilo se dočekala tebe |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:30 | |
| e to mi je drago, čujem da si imala majstore:cry: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:31 | |
- e to mi je drago,
čujem da si imala majstore:cry: joj ne spominji mi sređivali tri sobe...bojanje, laminat ...nikad kraja |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:35 | |
| pa kolko kuća imaš |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:37 | |
- pa kolko kuća imaš
jednu jedinu ...prošle godine smo radili isto u prizemlju, a ovo je sad potkrovlje. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:41 | |
| ma šalio sam se, znam da se nemre odjedanput sve, a i ja imam ponovo piz....... u stanu, više mi je pun.... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:43 | |
- ma šalio sam se, znam da se nemre odjedanput sve, a i ja imam ponovo piz....... u stanu, više mi je pun....
što ima kod tebe ja sam umorna od tog sređivanja kuće nikad kraja... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:45 | |
| ma ravan krov ja nešto popravljao i ponadao se da je sad u redu, u jednoj sobi ok,a u drugoj ponovo curi:roll:, taman okrečio, namjestio a ono opet |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:47 | |
- ma ravan krov
ja nešto popravljao i ponadao se da je sad u redu, u jednoj sobi ok,a u drugoj ponovo curi:roll:, taman okrečio, namjestio a ono opet opet to mogu misliti kako ti je...od krova još ništa? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:49 | |
| ma ništ, nema dogovora ma vjeruj već nam je tog dosta, mislim prodati pa kupiti neku manju kućicu idi na msn |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:50 | |
- ma ništ, nema dogovora
ma vjeruj već nam je tog dosta, mislim prodati pa kupiti neku manju kućicu idi na msn ma ne mogu...ne znam više ništ...ni nick , ni lozinku...imena svoga još jedino danas znam |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:54 | |
| ajd onda idemo na odmor, sigurno si umorna |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 00:55 | |
- ajd onda idemo na odmor, sigurno si umorna
jako sam umorna. Laminat postavljamo sami. Sutra je na redu hodnik. Nadam se da ću ipak stići doći u pristojnije vrijeme da malo i Aju vidim noć |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Lauda Prijatelj foruma
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 11:21 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... Uto 08 Apr 2008, 20:02 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
| |
|
| |
| Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... | |
|