Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 22:48

A znaš kaj...zadnje vrijeme se često pitam zakaj bi morala... Crying or Very sad

Bilo bi najljepše jednostavno zaspati....i probuditi se...a kajaznam, za tri godine? Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 22:51

uopće mi se ne sviđa što se tako što pitaš Sad

spavala bi i ja...no ne baš toliko dugo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 22:53

susjeda ::

Ja mogu stvaaarno dugo spavat...al mi nedaju. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 22:54

aja ::

ja ne mogu dugo spavati, al bar da se mogu malo više opustiti . Uvijek nešto moram...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 22:55

ja ne mogu dugo spavati, al bar da se mogu malo više opustiti . Uvijek nešto moram...

Pa o tome ti i govorim...i ja stalno nekaj moram, a gubim volju...to mi je najgore u cijeloj priči. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 22:58

Pa o tome ti i govorim...i ja stalno nekaj moram, a gubim volju...to mi je najgore u cijeloj priči. Sad

Gazda ti uskoči u nekim stvarima Smile ja svuda moram sama.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 22:59

Istina...ajmo nekaj veselije...danas je bilo toplo. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:02

Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:03

baš mi i nije toplo...jutros sam se smrzla, a cijelo popdne provela pod dekom. Grijanje radi i nije hladno sam sam ja smrznuta Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:04

baš mi i nije toplo...jutros sam se smrzla, a cijelo popdne provela pod dekom. Grijanje radi i nije hladno sam sam ja smrznuta Question

Ja pavala popodne...a onda šetala cucka. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:06

A prije šetanja ispekla palačinke...s posuđenim jajima i mlijekom i na margarinu Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:06

Kako bih ja nju tukla.. @ @

http://www.javno.com/hr/trach/clanak.php?id=124811

meni nebi oprostili kaznu Suspect sva je bahata Question koliko je samo love dala za psa Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:07

Ja pavala popodne...a onda šetala cucka. Smile

zaspala malo i mislila da sam prespavala popodne, a ono jedva pola sata Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:08

Kako bih ja nju tukla.. @ @

http://www.javno.com/hr/trach/clanak.php?id=124811

meni nebi oprostili kaznu Suspect sva je bahata Question koliko je samo love dala za psa Rolling Eyes

I bankrotirala kak i mi.. Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:08

A prije šetanja ispekla palačinke...s posuđenim jajima i mlijekom i na margarinu Laughing Laughing

ja bi palačinke Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:10

ja bi palačinke Razz

Ostalo još par...punjene mljevenim bademima s šećerom...samo to mo imali doma. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:13

ja bi palačinke Razz

Ostalo još par...punjene mljevenim bademima s šećerom...samo to mo imali doma. Smile

nisam jela nikada sa bademima, al ako volim sa orasima i tvoje bi prošle Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:14

Tak smo si i mi mislili...i stvarno je dobro. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:15

najviše volim sa marmeladom od kajsija i orasima Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:17

Meni su fine čime god da su punjene.. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:17

Meni su fine čime god da su punjene.. Arrow

ne volim eurokrem u palačinkama ...na kruh može Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:19

A može i bez kruha.. Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:21

to mi je preslatko Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:22

to mi je preslatko Sad

Kak ti išta može biti preslatko??? farao farao

To je bogohuljenje.. Like a Star @ heaven
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 EmptyPon 18 Feb 2008, 23:22

Laude od jučer nema Sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 18 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 18 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: