Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 21:46

gradski-seljak ::
kak misliš Crying or Very sad

pa ono...jedini prima plaću za svoj rad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 21:48

a šta ti ne radiš
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 21:51

a šta ti ne radiš

što radim ? to rade i drugi uz posao za koji su i plaćeni ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 21:54

ma ja sam mislio na posao domaćice-kućanice, koji danas malo ko vrednuje kako treba cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 21:57

ma ja sam mislio na posao domaćice-kućanice, koji danas malo ko vrednuje kako treba cool

da vrednuju Question još ti i spuste Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:03

e sad, kako ko
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:05

e sad, kako ko

najčešće zaposlene žene...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:07

klod moje to ne primjetih Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:08

klod moje to ne primjetih Crying or Very sad

dobro da ima izuzetaka Smile jel gotovo betoniranje ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:13

ma nije to bilo puno, nešt malo, a onda, znaš kak to već ide, malo narezanog, malo više rada sa jednom rukom, vožnja okolnim putem da izbjegneš puvanje i tak to Very Happy Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:16

ma nije to bilo puno, nešt malo, a onda, znaš kak to već ide, malo narezanog, malo više rada sa jednom rukom, vožnja okolnim putem da izbjegneš puvanje i tak to Very Happy Very Happy

ne se igrati...koje kazne najavljuju Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:20

u vezi najavljenih kazni,
zdušno podržavam najavljene kazne, 100% sam za to, u mladosti dosta sam se naplaćao kazni, vremenom, mislim godinama Smile, sve to dođe na normalu
al da se vratim na prijašnje godine
nije nekad bilo toliko i nakvih auta ko danas, nismo mi ludovali ko ova mladež (ne samo mladež) danas, nekako smo bilo odgovorniji, neznam možda se varam, al ovo danas zaista previše:cry:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:22

u vezi najavljenih kazni,
zdušno podržavam najavljene kazne, 100% sam za to, u mladosti dosta sam se naplaćao kazni, vremenom, mislim godinama Smile, sve to dođe na normalu
al da se vratim na prijašnje godine
nije nekad bilo toliko i nakvih auta ko danas, nismo mi ludovali ko ova mladež (ne samo mladež) danas, nekako smo bilo odgovorniji, neznam možda se varam, al ovo danas zaista previše:cry:

tko će plaćati tolike kazne ? skoro pa nitko, napunit će zatvore.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:28

e vidiš ja bi ovako:
novčanu kaznu (ak nema čime platit il neće) zamjeniti zatvorom, al ne da se u zatvoru leži i odmara, oformiti radne jedinice i ima posla bez brige.
Ima dosta kanala na oranicama koji su zapušteni, kažu nema dosta love da se očiste nema ko da čisti, e pa ove radne jedinice lijepo na posao i mirna........
jel tak, sve ovce na broju a vukovi siti
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:33

e vidiš ja bi ovako:
novčanu kaznu (ak nema čime platit il neće) zamjeniti zatvorom, al ne da se u zatvoru leži i odmara, oformiti radne jedinice i ima posla bez brige.
Ima dosta kanala na oranicama koji su zapušteni, kažu nema dosta love da se očiste nema ko da čisti, e pa ove radne jedinice lijepo na posao i mirna........
jel tak, sve ovce na broju a vukovi siti

to je teško izvedivo Question ne kod nas. Neki neće ništa morati platiti jer imaju veza i vezica, a neki će se dogovoriti na licu mjesta Smile a oni koji najmanje i imaju će ispaštati .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:38

opet sam dobila nešto na nagradnoj igri Razz igram i dalje dok ne dobijem auto Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:39

slažem se s tobom
danas ja i gazdarica (gledali smo sabor, pa dobili inspiraciju za raspravljanje Laughing ) raspravljali o temi rada.
Ona veli da bi trebalo silom i prisilom natjerat one koji neće radit a nemaju od čega živjeti, pa od malo po malo na socijalni po pomoć, a toliko ima slobodnih mjesta, je, točno je da na biroima ima puno nezaposlenih, al niko neće u manja mjesta svi oće u gradove, evo ti primjer moje kćeri, iz malog gradića otišla radit na isto radno mjesto al na selo, gdje su joj uvjeti rada bolji
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:40

susjeda ::
opet sam dobila nešto na nagradnoj igri Razz igram i dalje dok ne dobijem auto Laughing

srečkovićka pirat pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:43

slažem se s tobom
danas ja i gazdarica (gledali smo sabor, pa dobili inspiraciju za raspravljanje Laughing ) raspravljali o temi rada.
Ona veli da bi trebalo silom i prisilom natjerat one koji neće radit a nemaju od čega živjeti, pa od malo po malo na socijalni po pomoć, a toliko ima slobodnih mjesta, je, točno je da na biroima ima puno nezaposlenih, al niko neće u manja mjesta svi oće u gradove, evo ti primjer moje kćeri, iz malog gradića otišla radit na isto radno mjesto al na selo, gdje su joj uvjeti rada bolji

to svi znamo već godinama se tako radi...samo bez veze je teško dobiti posao kao i sve ostalo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:44

susjeda ::

srečkovićka pirat pirat

imala stvarno sreće Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:52

ma S. i tu da se ak nemaš vezu teško može doći do posla slažem sa tobom, al nemogu zamislit apsurd:
- znam gdje se traže radnici (bez kvalifikacija), terenci, osiguran smještaj, stan (je da su barake al je smještaj) hrana sa plaćom oko 6 tisućaka, je radi se od jutra do sumraka, al neće ljudi, radije idu u konzum slagati robu po policama za 2 tisućaka, kažu kod roditelja sam ne plačam stan hranu i nije posao zmazan, e pa jbg, i privatna firma zapošljava bosance i rumunje, legalno i to je pravo bogatstvo za njih
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 22:58

ma S. i tu da se ak nemaš vezu teško može doći do posla slažem sa tobom, al nemogu zamislit apsurd:
- znam gdje se traže radnici (bez kvalifikacija), terenci, osiguran smještaj, stan (je da su barake al je smještaj) hrana sa plaćom oko 6 tisućaka, je radi se od jutra do sumraka, al neće ljudi, radije idu u konzum slagati robu po policama za 2 tisućaka, kažu kod roditelja sam ne plačam stan hranu i nije posao zmazan, e pa jbg, i privatna firma zapošljava bosance i rumunje, legalno i to je pravo bogatstvo za njih

sve si u pravu, samo i za ovo slaganje robe u Konzumu treba veza Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 23:03

VIP (veza i poznanstvo) , pa nije čudno da se danas na sportskim natjecanjima kaže "VIP loža", ma ne samo na sportskim, to mi prvo palo na pamet.
A znaš kak se ono veli danas "zato smo se borili"Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 23:05

VIP (veza i poznanstvo) , pa nije čudno da se danas na sportskim natjecanjima kaže "VIP loža", ma ne samo na sportskim, to mi prvo palo na pamet.
A znaš kak se ono veli danas "zato smo se borili"Rolling Eyes

Kćerka već godinama predaje molbe i ništa Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 EmptySre 27 Feb 2008, 23:12

e tu sam imao sreće sa djecom zbog posla, i jedna i druga kćer diplomirale isti dan. Mlađa nakon 4 mjeseca dobila posao, starija, i dok je studirala prek student servisa radila, poslije diplome oko 5 mj.radila u kafiću u našoj zgradi i sasvim slučajno došao gost i kroz razgovor ona sasna da se traži njena struka, podnijela molbu i dobila posao. Sin sam našao posao, napustio i otvorio svoju firmu.
Nikakvih problema sa njima i poslom nismo imali i nikakve veze, sve sami ishodili, zaista smo imali sreću
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 23 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 23 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: