Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyUto 18 Mar 2008, 23:33

ma ne izvlačim se,
ja to onak, jedan gut za tebe, a jedan za mene, pa mora bit veća čaša Laughing cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyUto 18 Mar 2008, 23:34

nemoj da bude kak susjeda puno može popiti Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyUto 18 Mar 2008, 23:39

a ne ide popola:D
dobila žena na poslu od sindikata šunku (oko 2 kg ima) i 2 litre crnjaka (vranac) pa rekoh da probam kakvo je Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyUto 18 Mar 2008, 23:41

gradski-seljak ::
a ne ide popola:D
dobila žena na poslu od sindikata šunku (oko 2 kg ima) i 2 litre crnjaka (vranac) pa rekoh da probam kakvo je Laughing

kod nas baš nitko ne pije vino...a šunka bi već mogla proći Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyUto 18 Mar 2008, 23:45

e nju nesmijem dirat još par dana, to će žena spremat, ja ti nisam baš taj al poštujem nju cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyUto 18 Mar 2008, 23:47

e nju nesmijem dirat još par dana, to će žena spremat, ja ti nisam baš taj al poštujem nju cool

mi imamo pravu domaću Razz još je pušnici cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyUto 18 Mar 2008, 23:51

to je već nešto drugo, šalji malo Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyUto 18 Mar 2008, 23:54

to je već nešto drugo, šalji malo Smile

ne smijem ni ja još dirati Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyUto 18 Mar 2008, 23:56

što se tiče tih vjerskih blagdana, to prepuštam ženi, ja pomažem nešto oko posla al organizacija je njena, jer ja ti nisam u tome po svom uvjerenju, ali poštujem nju i sve ok cool ( imaš pp)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 00:01

što se tiče tih vjerskih blagdana, to prepuštam ženi, ja pomažem nešto oko posla al organizacija je njena, jer ja ti nisam u tome po svom uvjerenju, ali poštujem nju i sve ok cool ( imaš pp)

sve prepustite ženama clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 00:06

ma ne,
kužiš, organizaciju za te blagdane prepustim njoj, jer ja ti o tome ništa neznam, sa vjerskim blagdanima sam na vi, kužiš (jbt pa nismo se još napili, tek smo popili dva od tri deci)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 00:09

ma ne,
kužiš, organizaciju za te blagdane prepustim njoj, jer ja ti o tome ništa neznam, sa vjerskim blagdanima sam na vi, kužiš (jbt pa nismo se još napili, tek smo popili dva od tri deci)

tu smo negdje i ja bi mogla nekome prepustiti tu organizaciju Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 00:29

e oprosti malo sam zabušavao
a najbolje je kad se složno radi
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 00:46

ehej gdje ste Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 01:50

Crying or Very sad opet sam okasnio Neutral
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 02:20

Lauda ::
Crying or Very sad opet sam okasnio Neutral

šta te muči Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 02:28

pa razbežali ste se...Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 12:38

Dobro jutro
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 14:20

o dobar ti dan, jes se naspavo
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 14:22

o dobar ti dan, jes se naspavo

radio sam sinoć do tri po ponoći...pa saam jutros duže spavao cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 14:45

komp me malo zaje......
jesi doma????
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 19:55

komp me malo zaje......
jesi doma????

ne...ovo je iz kancelarije Rolling Eyes ...još nemaju splitera da mi prikače adsl...modem sam dobio ali čekam spliter za centralu Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptySre 19 Mar 2008, 23:17

ja još uvijek mogu samo sanjati...o adsl-u Question
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyČet 20 Mar 2008, 00:41

susjeda ::

jbg...mnogo mi nedostajete..Neutral i ti i aja...sa gradskim se i sretnem ponekad;)
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 EmptyČet 20 Mar 2008, 14:45

Lauda ::
susjeda ::

jbg...mnogo mi nedostajete..Neutral i ti i aja...sa gradskim se i sretnem ponekad;)

Twisted Evil

što tebe pere da si se tak raspekmezio Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 31 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 31 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: