Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 Empty
PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 00:44

susjeda ::
lol!

Twisted Evil šta ti bi sa kompom??
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 00:47

večer gradski...napokon netko na forumu Evil or Very Mad

komp??? ma ništa Question server zeza i mene i druge Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 00:49

ma nije to ništ, važno da si zdrava i da si dobro Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 00:51

gradski-seljak ::
ma nije to ništ, važno da si zdrava i da si dobro Crying or Very sad

jesam...Bogu hvala! danas sam presvukla vrtnu ljuljačku i sašila novu zavjesu bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 00:53

za pohvalu, a i ja sam nešto šivao Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 00:54

za pohvalu, a i ja sam nešto šivao Very Happy

ti ??? farao što ??? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 00:57

skratio jedne traperice, promjenio ciferšlus (il kak se već zove) na kutiji za veš u kupaoni sašio nove, valjda se vreće zovu neznam,
i to ti je čudno što kažem da sam šivao:cry:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 01:00

a di si sad, šetaš mačka:lol:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 01:01

skratio jedne traperice, promjenio ciferšlus (il kak se već zove) na kutiji za veš u kupaoni sašio nove, valjda se vreće zovu neznam,
i to ti je čudno što kažem da sam šivao:cry:

čestitam cool čudno, a i nije....ovisi na koga mislim Smile moj zna samo gdje mašina stoji Laughing moj tata( nažalost pok.) je šivao, a i brat je majstor za sve cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 01:01

ne šetam...nema ga kod kuće od podne @
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 01:02

jednom sam napisao: život te natjera da svašta naučiš cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 01:03

ne šetam...nema ga kod kuće od podne @

a nemre sam biti traži društvo Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 01:04

jednom sam napisao: život te natjera da svašta naučiš cool

ponekad život ili dobra volja da naučiš i više...ja se u svašta znam upustiti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 01:05

nisi jedina cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 01:06

nisi jedina cool

tko bi za sve zvao majstore...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 01:07

u pravu si,
e ajmo se mi polako zavuč pored ovih naših da nisu sami Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 01:09

u pravu si,
e ajmo se mi polako zavuč pored ovih naših da nisu sami Very Happy

samo ti idi...ja se odmaram prije spavanja Laughing noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 01:10

drago mi je da smo malo pročavrljali

laka ti noćtongue tongue
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 11:26

dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 11:50

dobar dan:twisted:
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 21:14

huh...zadnjih mi dana sve ide naopako Crying or Very sad Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 21:23

Lauda ::
huh...zadnjih mi dana sve ide naopako Crying or Very sad Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

veče,
šta si ljut:cry:
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 21:31

M a sve mi ide naopako ovih dana...evo i sad ... taman sam došao kući i moram ići .... Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 22:26

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 EmptyPet 14 Mar 2008, 22:38

Twisted Evil

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......   Četiri jahača/ce apokalipse i ostali...... - Page 29 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Četiri jahača/ce apokalipse i ostali......
Nazad na vrh 
Strana 29 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: