Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:07

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 C070 Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:11

Twisted Evil

da čujem...prazna tepsija ili nije ??? ako znaš što je tepsija Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:12

susjeda ::
Twisted Evil

Znam kaj je tepsija...naravno da je prazna, zar si sumnjala u nas? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:13

aja ::
Twisted Evil

Znam kaj je tepsija...naravno da je prazna, zar si sumnjala u nas? Laughing

nisam sumnjala ...to je najbolji dokaz dal vam se svidjelo ili nije ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:15

Svidjelo se balavcima i meni, Gazdi baš i ne...ali je i on jeo. Smile

Prvu štrucu sam malo zeznula, stavila previše nadjeva, ali s drugom i trećom je bilo super. Pekla sam 45 minuta, snašla sam se i pokrila papirom za pečenje umjesto folije Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:17

Prvu štrucu sam malo zeznula, stavila previše nadjeva, ali s drugom i trećom je bilo super. Pekla sam 45 minuta, snašla sam se i pokrila papirom za pečenje umjesto folije Smile

ne bih stvarno znala koliko pečem...što se više puta pravi bude se i spretniji koliko staviti i kako smotati da ne curi sa strana.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:18

ne bih stvarno znala koliko pečem...što se više puta pravi bude se i spretniji koliko staviti i kako smotati da ne curi sa strana.

Ništ nije iscurilo...baš je njami. cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:19

e da...meni su se pokidale metlice za mikser...star par mjeseci Sad garanciju ne priznaju, a noove koštaju 70 kuna Rolling Eyes ludi su Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:20

Ništ nije iscurilo...baš je njami. cool

bravo cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:20

e da...meni su se pokidale metlice za mikser...star par mjeseci Sad garanciju ne priznaju, a noove koštaju 70 kuna Rolling Eyes ludi su Neutral

Ha? Kak ti je to uspjelo? Pa nemaš stare? Ja ih imam nekoliko tisuća od starih miksera...i većina paše na ovaj. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:22

Ha? Kak ti je to uspjelo? Pa nemaš stare? Ja ih imam nekoliko tisuća od starih miksera...i većina paše na ovaj. Smile

razletila se plastika koja drži žice skupljene ...imala sam i ja starih metlica, al ne znam gdje sam ih spremila Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:23

razletila se plastika koja drži žice skupljene ...imala sam i ja starih metlica, al ne znam gdje sam ih spremila Sad

Traži, traži pa ćeš naći... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:24

Traži, traži pa ćeš naći... Laughing

nema šanse...naživciram se samo Sad uvijek nešto tražim Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:25

Meni govoriš? Da ne počnem o onom boru... Neutral Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:27

tješim se da nisam jedina koja ne zna gdje što ostavi Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:28

tješim se da nisam jedina koja ne zna gdje što ostavi Smile

Ma da ostavim, nebi mi bilo žao...ali ja POSPREMIM kaj bu se znalo gdje je... Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:30

što manje spremati i bolje ćemo znati gdje je Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:32

što manje spremati i bolje ćemo znati gdje je Laughing

Istina. Laughing Laughing

Zadnje sam zagubila stalak za bor, dala nam mama svoj...i sad više ni za taj ne znam gdje je. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:33

to i mi svake godine tražimo Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:35

Al meni je ovo već treći kaj sam ga zametnula Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:39

Al meni je ovo već treći kaj sam ga zametnula Arrow

u trezor s njim Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:39

Nemamo trezor, nemam kaj u njega stavit.. Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:40

a kao ja imam trezor Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:42

A kajaznam... Smile

Pita iva mogu li i jagode u ovaj kolač umjesto višanja..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:44

A kajaznam... Smile

Pita iva mogu li i jagode u ovaj kolač umjesto višanja..

nisam probala...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 36 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 36 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: