Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 22:47

susjeda ::
više ne znam što da zucnem Sad

Pofarbala sam, temperom. Smile

Sad se suši...sutra ću zaslikati svoj cvjetić. Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 Cerek
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 22:49

ne vrijedi ...

Poslednji izmenio dana Pon 04 Feb 2008, 23:01, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 22:50

ne vrijedi mi slikati da bi ti nešto pokazala...dvd mi još ne radi i ako nije greška u instalaciji, nosim komp na servis i šalju ga za Zg Sad

Aaaa...pa kaj mu je. Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 22:51

aja ::
ne vrijedi mi slikati da bi ti nešto pokazala...dvd mi još ne radi i ako nije greška u instalaciji, nosim komp na servis i šalju ga za Zg Sad

ništa neće...kao da ga nema Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 22:53

Nemam pojma kaj bi mu bilo..

Ovo se nikak ne suši...a da upotrijebim fen?? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 22:54

probaj...do ujutro će se osušiti kraj peći.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 22:56

probaj...do ujutro će se osušiti kraj peći.

Ne smije biti mokro...ne mogu riskirat.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 22:57

onda suši Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 22:58

Moram prepustiti komp ivi...vratit ću se. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:00

Moram prepustiti komp ivi...vratit ću se. Smile

važi Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:39

Evo me...i kavu imam, tursku doduše, ali uz puno mlijeka može proći. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:40

bolje išta nego ništa ...jel suha spužva ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:42

bolje išta nego ništa ...jel suha spužva ?

Nije. Osušim fenom, ostavim malo, a ona opet mokra. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:43

Crying or Very sad
pa jesi ju mokru bojala ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:43

Crying or Very sad
pa jesi ju mokru bojala ?

Pa jesam...kad sam prije probala s namakanjem u boji pa nije uspjelo...pa sam je ubacila u centrifugu... Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:45

zat se i ne može osušiti...stavi neku staru krpu na peć i spužvu gore...osušit će se...mislim ja Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:47

zat se i ne može osušiti...stavi neku staru krpu na peć i spužvu gore...osušit će se...mislim ja Laughing

Ma stavila sam na novine pa na stol...valjda će do jutra biti suha...mislim, nije ono mokra da baš teče s nje...al su zato moji prsti nepovratno crveni Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:49

domestos...al onda će ti smrditi ruke Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:51

domestos...al onda će ti smrditi ruke Smile

Ah...nemam baš domestos, nekakav drugi imam. Neda mi se pomaknut, malo mira dok Gazda ne dođe..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:53

ja i moj sami...ostali skitaju. Kako je lux ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:54

Šepa...jako. Samo leži cijeli dan, jadan. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:54

i još se ništa ne vidi ? jel natečeno ?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyPon 04 Feb 2008, 23:58

i još se ništa ne vidi ? jel natečeno ?

Nigdje ništa...mislim da je možda nategao tetivu, jer se večer prije u igri s juromm ružno poskliznul na laminatu...ne znam. Ako sutra bude love, idemo vetu.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyUto 05 Feb 2008, 00:00

može to biti...moj brat ima cucka koji je znao nokte polomiti kod kočenja Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 EmptyUto 05 Feb 2008, 00:02

može to biti...moj brat ima cucka koji je znao nokte polomiti kod kočenja Smile

Ma jako mu se skliže po laminatu...a jura ga je srdil s gitarom koje se užasava.. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 19 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 19 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: