Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:47

Mislim da nebi bilo dobro, jagode su prevodene...ali s borovnicama....mmm, mljac. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:48

borovnice tek nemam Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:49

susjeda ::
borovnice tek nemam Sad

Nemam ni ja...ali mogu sanjat.. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:50

aja ::
borovnice tek nemam Sad

Nemam ni ja...ali mogu sanjat.. Laughing

Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:52

Uopće ne znam gdje bi bilo svježih borovnica za kupit..znam da ima smrznutih, i znam da sam ih kao klinka brala u okolici karlovca...a gdje, nemam pojma.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:55

Uopće ne znam gdje bi bilo svježih borovnica za kupit..znam da ima smrznutih, i znam da sam ih kao klinka brala u okolici karlovca...a gdje, nemam pojma.

na tržnici kad je sezona...a gdje ih ima Crying or Very sad nemam pojma.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:58

Ja se ovog sjećam tak, kroz maglu...mamina teta je živjela u karlovcu i znam da smo negdje brali borovnice...a ona je od njih ispekla buhtle...znam da su mi bile jaaako fine. A i voćni jogurt od borovnica mi je najbolji. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 22:59

Ja se ovog sjećam tak, kroz maglu...mamina teta je živjela u karlovcu i znam da smo negdje brali borovnice...a ona je od njih ispekla buhtle...znam da su mi bile jaaako fine. A i voćni jogurt od borovnica mi je najbolji. Smile

ja sam bila u Karlovcu kad je počela Oluja Smile tj. u Dugoj uvali i taj dan išli kući...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 23:03

Mi smo bili doma s kartom hrvatske i zaokruživali kaj se oslobodilo.. Smile

I strepili za buraza jer nismo znali gdje je, pokupilo ih dva dana prije... Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 23:04

I strepili za buraza jer nismo znali gdje je, pokupilo ih dva dana prije... Smile

tutnjalo na sve strane...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 23:06

tutnjalo na sve strane...

Vjerujem.. Smile
Buraz je bil kod kostajnice...javil se nakon 5 dana. Nisu imali mrtve ni ranjene, oni išli iza profesionalaca...
Al je došel slomljen, kad je videl na kaj liče hrvatska sela. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 23:07

idem na pola sata sa neta Smile vratim se još ako budeš tu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyNed 10 Feb 2008, 23:09

idem na pola sata sa neta Smile vratim se još ako budeš tu...

Ok Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyPon 11 Feb 2008, 00:39

Kolko je tebi pol sata... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyPon 11 Feb 2008, 00:42

ispričavam se Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyPon 11 Feb 2008, 00:43

rješavali testove na netu...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyPon 11 Feb 2008, 00:43

ispričavam se Evil or Very Mad

A dobro...ja od onda pokušavam otključati jednu igru i nejde mi.. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyPon 11 Feb 2008, 00:44

I tko je pobijedil? Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyPon 11 Feb 2008, 00:45

ne pitaj Rolling Eyes treći puta učim za vozački...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyPon 11 Feb 2008, 00:48

Question Question

A ja sam treći put u petom osnovne. I poooojma nemam. Arrow

Sad ti ide nominativ, akuzativ, genitiv...dalje ne znam. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyPon 11 Feb 2008, 00:49

Question Question

A ja sam treći put u petom osnovne. I poooojma nemam. Arrow

Sad ti ide nominativ, akuzativ, genitiv...dalje ne znam. Rolling Eyes

ne znam samo zašto su im padeži smetali Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyPon 11 Feb 2008, 00:51

Ne znam ni ja...i nikak si ne mogu zapamtiti taj redosljed sad. Znam da je vokativ na kraju. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyPon 11 Feb 2008, 00:53

Ne znam ni ja...i nikak si ne mogu zapamtiti taj redosljed sad. Znam da je vokativ na kraju. Sad

kod nas ništa ne može biti jednostavnoo...treba zakomplicirati Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyPon 11 Feb 2008, 00:54

kod nas ništa ne može biti jednostavnoo...treba zakomplicirati Suspect

A to kak rješavaju matematiku mi još nije jasno Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 EmptyPon 11 Feb 2008, 00:55

meni tek nebi bilo jasno...moram se rano ustati...opet Sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 37 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 37 od 41Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: