Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptyUto 22 Jan 2008, 23:29

gradski-seljak ::
a kome ne fali Crying or Very sad

a jebemti pun je mjesec, sad sam provjerio:lol:

Pa to sam ti i ja mogla reći...lijepo svjetlio kad sam bila u šetnji jučer. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptyUto 22 Jan 2008, 23:33

vidio i ja
neg ovdje puše, kak je kod tebe ti si iznad mene Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptyUto 22 Jan 2008, 23:35

vidio i ja
neg ovdje puše, kak je kod tebe ti si iznad mene Crying or Very sad

Počelo puhat u pol 6, ko ludo...sad se smirilo.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptyUto 22 Jan 2008, 23:37

nekakva kišica i dosta puše
odo ja
ugodno druženje cure rabbit
tongue
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptyUto 22 Jan 2008, 23:38

onda će kod nas puhati do ponoći...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptyUto 22 Jan 2008, 23:40

noć Gradski Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptyUto 22 Jan 2008, 23:44

Noć gradski
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptyUto 22 Jan 2008, 23:45

ostala sam sama Sad noć Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptyUto 22 Jan 2008, 23:46

susjeda ::
ostala sam sama Sad noć Twisted Evil

A ja??? Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 12:03

Dobro jutro Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 Kava
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 12:33

Lauda ::

vozdra Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 12:48

Lauda ::

vozdra Twisted Evil

Nažalost...ja sam upravo krenuo na posao Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 12:52

posao posao, a šta ćeš, još si mlad, trebaš raditi Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 19:53

50
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 20:59

nikoga nama...kad će više doći lijepo vrijeme da uživam na svježem zraku, a ne pred ovim kompom What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 21:04

nikoga nama...kad će više doći lijepo vrijeme da uživam na svježem zraku, a ne pred ovim kompom What a Face

Evo mene iz šetnje Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 21:07

evo Aje bounce večer Twisted Evil ufff...ne moram spominjati da ne volim šetati, ali sjediti u dvorištu ili čepkati po zemlji i to samo oko cvijeća jako volim Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 21:08

Pa sad ne možeš čeprkati još...baš smo se lijepo družili na livadici, cucki i ljudi. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 21:11

aja ::
Pa sad ne možeš čeprkati još...baš smo se lijepo družili na livadici, cucki i ljudi. Smile

odužila mi se ova zima Crying or Very sad

kako me je danas kćer našetala po gradu Rolling Eyes a trebale smo na biro i malo samo prošetati...na birou nismo ni bile jer je zaboravila knjižicu Rolling Eyes ista otac Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 21:12

kako me je danas kćer našetala po gradu Rolling Eyes a trebale smo na biro i malo samo prošetati...na birou nismo ni bile jer je zaboravila knjižicu Rolling Eyes ista otac Question

Laughing Laughing

Pa kaj te onda šetala? Ja obično zaboravim osobnu. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 21:13

Laughing Laughing

Pa kaj te onda šetala? Ja obično zaboravim osobnu. Arrow

tražila je neku suknju i na kraju kupila tu kod nas...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 21:17

TAk to obično ide...prođem sve trgovine i onda se vratim u prvu. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 21:18

TAk to obično ide...prođem sve trgovine i onda se vratim u prvu. Sad

sljedeći put neka ide sama ...ne mogu ja to izdržati Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 21:20

Hehe...ne mogu ni ja. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 EmptySre 23 Jan 2008, 21:22

ti se izvučeš više nego ja...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 29 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 29 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: