Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 00:42

susjeda ::
gradski-seljak ::
ma čekaj, ženo božja
pa sam reko da još karte studiram

čekam strpljivo...

ma nebu to danas
al da probam
pošto te ne čujem reci jedan broj od 1-15, na pp ti poslije objasnim zašto
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 00:42

Aja, još si ljuta Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 00:45

ma čekaj, ženo božja
pa sam reko da još karte studiram

čekam strpljivo...

ma nebu to danas
al da probam
pošto te ne čujem reci jedan broj od 1-15, na pp ti poslije objasnim zašto

9...ja mislila ti nešt ozbiljno na kompu radiš Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 00:45

9 9 9

12
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 00:46

aja ::

9 9 9

12

proći će te Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 00:49

Wink Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 00:50

meni se spava...noćas sam nekoliko puta ustajala , pa i pila kavu u 1 sat Rolling Eyes zaspala tek pred 3 Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 00:54

meni se spava...noćas sam nekoliko puta ustajala , pa i pila kavu u 1 sat Rolling Eyes zaspala tek pred 3 Neutral

Ni ja nisam spavala baš...ona tableta i nije nekaj pomogla...rezalo me do pol 5 Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 00:55

valjda ću dočekati Gradskog da se oglasi Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 00:58

valjda ću dočekati Gradskog da se oglasi Crying or Very sad

Kaj znaš kaj će opet objavit Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 00:59

pirat jesam dočekala cool ...samo ako to sve napravim što će nam djeca misliti Very Happy nekako mislim da mi to baš i ne treba...za sada Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:03

pirat jesam dočekala cool ...samo ako to sve napravim što će nam djeca misliti Very Happy nekako mislim da mi to baš i ne treba...za sada Laughing

JEL DOBRO Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:08

JEL DOBRO Crying or Very sad Crying or Very sad

jesi meni sve one karte okrenio Crying or Very sad

spavaća soba u onakvom stanju mi se ne sviđa...

svijećnjak kraj kreveta bi me ohladio Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:09

pa gdje ste sada
S.jes dobila financije Crying or Very sad Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:10

pa gdje ste sada
S.jes dobila financije Crying or Very sad Crying or Very sad

jesam sve dobila...samo ja ti znam samo trošiti Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:11

sve tak pokazalo
pp
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:13

bacit ćeš me u razmišljanje sad pred spavanje Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:14

ma jok
samo lijepo zamisli i to je to Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:16

Ja ovo s lovom ništ ne kužim....znam samo da ju nemam... Neutral Neutral Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:17

Aja utekla Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:18

Ja ovo s lovom ništ ne kužim....znam samo da ju nemam... Neutral Neutral Neutral

Basketball Basketball Basketball
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:18

Nisam...tražim nekaj o pasjem pubertetu, hoću znati kolko to traje Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:19

Basketball Basketball Basketball

Arrow Arrow Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:20

Nisam...tražim nekaj o pasjem pubertetu, hoću znati kolko to traje Rolling Eyes Rolling Eyes

Laughing Laughing Laughing i ti si danas puna iznenađenja kao I gradski Smile idem spavati. Noć!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 EmptySub 19 Jan 2008, 01:22

noć S. tongue tongue

Aja ugodno druženje, ak još ostaješ tongue tongue
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 16 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 16 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: