Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:01

susjeda ::
po cijele dane gnjavim dekicu Arrow

JA ne....kad me stalno šetaju...kaj ljudi kaj pesi.. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:02

tko te to još šeta Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:04

tko te to još šeta Crying or Very sad

Sad trenutno nitko, ne copraj. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:05

neću više Exclamation
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:09

neću više Exclamation

Gazde nema, cucak spava a balavci gledaju shreka. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:11

aja ::
neću više Exclamation

Nas troje kod kuće...sad računam mačka Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:14

neću više Exclamation

Nas troje kod kuće...sad računam mačka Very Happy

Sad je i Gazda doma farao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:15

nešto si iznenađena Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:19

nešto si iznenađena Laughing

Pa je...obično to petkom traje do 12, 1...

Tek je došel i već zajeb.. elephant
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:23

evo ja ne moram nigdje Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:24

A super. Ni ja. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:31

A super. Ni ja. Smile

moram samo pospremati stvari koje mi sad ne trebaju...vratim se za desetak minuta.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:31

A super. Ni ja. Smile

moram samo pospremati stvari koje mi sad ne trebaju...vratim se za desetak minuta.

Ok Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:43

evo me...čak se i veš pere...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:45

evo me...čak se i veš pere...

Ja ću ga sutra staviti...imam fino i crno za prati.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:47

imam svega Question i sreću sa sušilicom najviše cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:49

Sušilica je zlata vrijedna...posebno meni kaj nemam kam staviti sušiti, i nemam radijatore. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:52

kad se sjetim samo štrikova po dvorištu, pa i smrzavanja dok okačim van i usporedim sa ovim sada...milina mi je.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:54

kad se sjetim samo štrikova po dvorištu, pa i smrzavanja dok okačim van i usporedim sa ovim sada...milina mi je.

Pa je...ali ja ljeti više volim sušiti vani...ustvari, na balkonu, imam dva stalka i sunce skoro cijeli dan. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptyPet 25 Jan 2008, 23:56

Pa je...ali ja ljeti više volim sušiti vani...ustvari, na balkonu, imam dva stalka i sunce skoro cijeli dan. Smile

zašto ? pa mekši mi je veš iz sušilice, a i ne moram peglati.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptySub 26 Jan 2008, 00:00

zašto ? pa mekši mi je veš iz sušilice, a i ne moram peglati.

Zato jer volim kad ga propuše vjetar i sunce.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptySub 26 Jan 2008, 00:03

Question meni nije važno kako samo neka je čisto i suho i po mogućnosti da peglu koristim što manje Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptySub 26 Jan 2008, 00:07

Question meni nije važno kako samo neka je čisto i suho i po mogućnosti da peglu koristim što manje Smile

Istina...mrzim peglati. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptySub 26 Jan 2008, 00:10

Istina...mrzim peglati. Sad

nije baš da mrzim, al nekako mogu bez peglanja Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 EmptySub 26 Jan 2008, 00:10

I ja mogu..danima. Laughing Laughing

Još mi je ziima.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 34 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 34 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: