Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:45

susjeda ::
ja sam sad pojel atri male čokoladice Razz

Nemam ništa, ali ništa slatkoga doma. U apstinencijskoj krizi sam. Neutral
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:47

neću više ni o slatkišima Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:48

neću više ni o slatkišima Arrow

Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:49

o čemu ću sad Crying or Very sad Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:50

Ne znam...kavu imam. I cigarete. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:53

aja ::

Ne znam...kavu imam. I cigarete. Laughing

nemam kavu , a i kutiju sam ispraznila a neda mi se u sobu po druge...sport je na tv-u Razz sad ću uzeti od muža neće ni primjetiti Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:54

mogla sam mu povaditi sve Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:56

Kakav sport? Crying or Very sad Gazda kunja....a probudi ga jedino otimanje stiskača. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:57

Kakav sport? Crying or Very sad Gazda kunja....a probudi ga jedino otimanje stiskača. Laughing

na drugom, pregled utakmica ili tako nešto Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 00:00

na drugom, pregled utakmica ili tako nešto Question

Ne gleda... Question

Nekak mi je zima sad.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 00:01

Ja idem...u krpe ...noć! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 00:09

Ja idem...u krpe ...noć! Twisted Evil

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 11:41

:aaa:dobro jutro Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 Kava
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 20:38

50
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 21:39

Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 21:52

večer Aja! Gotovi poslovi za danas?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 21:55

Je. I umorna sam ko cucak....vrijeme je katastrofa, puše i pada ko ljetna oluja. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 21:56

Je. I umorna sam ko cucak....vrijeme je katastrofa, puše i pada ko ljetna oluja. Sad

i kod nas isto tako vrijeme...počelo prije pola sata. Što si radila da si toliko umorna Crying or Very sad ja nešto ljena zadnjih dana Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 21:58

i kod nas isto tako vrijeme...počelo prije pola sata. Što si radila da si toliko umorna Crying or Very sad ja nešto ljena zadnjih dana Question

MA ništ konkretnoga nisam radila...ubija me ovo vrijeme, brige i problemi.. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 22:01

MA ništ konkretnoga nisam radila...ubija me ovo vrijeme, brige i problemi.. Sad

ajde živni, tješi se da svi imamo briga ...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 22:02

Pa živnem ja obično, al danas mi nekak nejde. Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 22:06

i sama sam slična tebi...ujutro mogu sjediti satima, onda nešto skuham, danas sam bila do sina i od onda gužvam krevet...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 22:06

veče Twisted Evil
evo jedno bez problema Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 22:08

gradski-seljak ::
veče Twisted Evil

cool cool

Bok gradski Twisted Evil

Izvor svih mojih nevolja je uglavnom financijske prirode. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 EmptyUto 22 Jan 2008, 22:08

gradski-seljak ::
veče Twisted Evil

večer Gradski Twisted Evil pa gdje si ti po cijele dane Crying or Very sad uživaš ? 32
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 26 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 26 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: