Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:08

aja ::
Pa ne valjda...kad je već savladal da se to NE radi unutra.. Sad

ne znam dal psi to rade...al mačkovi rade What a Face
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:10

susjeda ::

Mislim da pesi rade to samo vani...kad jednom savladaju obavljanje nužde vani, onda ne rade to više unutra...pa kuća je i tak njegov teritorij. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:11

Mislim da pesi rade to samo vani...kad jednom savladaju obavljanje nužde vani, onda ne rade to više unutra...pa kuća je i tak njegov teritorij. Smile

Drugo je obavljanje nužde, a drugo je obilježavanje. Zna mačak otići u svoj pijesak i čujemo pšššššš Laughing al ovo mu izbit iz glave baš i ne možemo Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:13

Nadam se da će lux obilježavati samo grmlje i drveće....inače se neće dobro provest. 9
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:15

ne brini unaprijed Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:16

ne brini unaprijed Smile

Neću...imam i bez toga dosta briga.. Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:17

kakve brige imaš Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:18

Nećemo o tome, bar ne ja prva... Exclamation znaš uostalom
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:20

Nećemo o tome, bar ne ja prva... Exclamation znaš uostalom

Exclamation

nije da ih ja nemam Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:21

Ajmo o nečem drugom. Kako sin?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:23

kaže dobro...nisam bila danas...čuli smo se ni sama ne znam koliko puta, a nisam bila jer mi je sam rekao da ne dolazim. Ima dosta terapija kroz cijeli dan.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:24

kaže dobro...nisam bila danas...čuli smo se ni sama ne znam koliko puta, a nisam bila jer mi je sam rekao da ne dolazim. Ima dosta terapija kroz cijeli dan.

A kolko ostaje?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:26

A kolko ostaje?

12 dana jer ima dva vikenda.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:27

A dobro. Glavno da terapija pomogne. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:28

i da se mene pitalo ja bi ga vozila svaki dan ana terapije, al on se baš htio brčkati...a trebao je ovaj ponedjeljak krenuti na vozački.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:29

i da se mene pitalo ja bi ga vozila svaki dan ana terapije, al on se baš htio brčkati...a trebao je ovaj ponedjeljak krenuti na vozački.

Pa pusti ga nek uživa...neće vozački pobjeći (kao meni) Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:31

znam da neće, ali liječnički je obavio i nebi baš da moramo još jednom plaćati ga.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:33

znam da neće, ali liječnički je obavio i nebi baš da moramo još jednom plaćati ga.

Uf, pa valjda se da dogovoriti nekak Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:35

on traje 6 mjeseci i ako ne izvadiš vozačku u tom vremenu, moraš ponoviti.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:37

on traje 6 mjeseci i ako ne izvadiš vozačku u tom vremenu, moraš ponoviti.

Ne kužim ti se ja u to.. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:38

Još malo...nije ti daleko Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:39

Još malo...nije ti daleko Smile

Ne podsjećaj... Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:40

neću više...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:42

neću više...

Dobro. Ja sam gladna (opet) Sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 EmptyPon 21 Jan 2008, 23:42

ja sam sad pojel atri male čokoladice Razz
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 25 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 25 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: