Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zima je, a ovde se može blablabla....

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:17

susjeda ::
evo me...eh još nokti Crying or Very sad

Kaj s noktima? Ja ih jednostavno odrežem. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:18

još četiri i to drugi sloj i gotovo...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:19

gotovo bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:20

još četiri i to drugi sloj i gotovo...

Kak ti se da...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:21

godinama...i nikad mi ne dosadi...a nenamazinih noktiju ne mogu se ni sjetiti kad sam imala.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:22

godinama...i nikad mi ne dosadi...a nenamazinih noktiju ne mogu se ni sjetiti kad sam imala.

Ja nisam nikad...nalakiram jednu ruku i za drugu izgubim volju...i uvijek tak. Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:24

još sam sad počela ljepiti po njima one gluposti...to tako fino smiruje Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:25

još sam sad počela ljepiti po njima one gluposti...to tako fino smiruje Razz

Piiih...i heklanje smiruje. Nisam heklala....joj, otkad imamo cucka. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:27

nemam više volje za heklanje...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:29

i ja presto heklat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:30

gradski-seljak ::

i ja presto heklat

Svi ćemo kad tad završiti na igli... Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:31

gradski-seljak ::

i ja presto heklat

šalji nešto naheklano Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:33

sad sam se čula sa sinom...ostao danas u toplicama na rehabilitaciji...fali mi...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:34

sad sam se čula sa sinom...ostao danas u toplicama na rehabilitaciji...fali mi...

A znam da ti fali...u kojim toplicama?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:35

aja ::

ove tu kod nas...ak ne znaš na pp može Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:37

Mislim da znam...mislila sam da je možda tu kod nas..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:39

ufff...kako bi mi onda tek bilo Crying or Very sad a da je tamo već bi ti rekla, a nebi te zaobišla Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:41

ufff...kako bi mi onda tek bilo Crying or Very sad a da je tamo već bi ti rekla, a nebi te zaobišla Smile

To mi je drago čuti Smile Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:44

To mi je drago čuti Smile Smile

a daj...zar sumnjaš ???stići ću ja jednom do tamo...samo ne znam kad Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:45

A dobro...bolje ikad nego nikad..

Prije ću ja Gazdiu nagovorit na put do tebe.. Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:48

kad su vaša djeca mala ...strpate ih u auto i ajde...naši baš i neće s nama...ajd, sin još i bi, al kćerka Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:54

kad su vaša djeca mala ...strpate ih u auto i ajde...naši baš i neće s nama...ajd, sin još i bi, al kćerka Question

Varaš se...jura odbija suradnju, neće više nigdje s nama....iva još hoće, pitanje do kad, neće ni ona uvijek....zato bi lux svuda s nama. Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:55

Varaš se...jura odbija suradnju, neće više nigdje s nama....iva još hoće, pitanje do kad, neće ni ona uvijek....zato bi lux svuda s nama. Laughing Laughing

ovisi o djeci...kad smo išli za Zg, sin nam se uvalio i to još sa curom Laughing on bi svuda samo da se ide Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:57

I moji su bili takvi...samo da im guzica vidi puta....sad više ne. Posebno jura ne. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 EmptyPet 18 Jan 2008, 23:58

možda da mu povedete i curu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zima je, a ovde se može blablabla....   Zima je, a ovde se može blablabla.... - Page 14 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zima je, a ovde se može blablabla....
Nazad na vrh 
Strana 14 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmo ovde....
» Blablabla

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: