Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmote ljudi i ljudice

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 21:42

u komšiluku Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 22:21

još vas nema farao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 22:29

hej, hej...gdje ste sada ...imam nešto važno da vam kažem rendeer
Nazad na vrh Ići dole
WETINI
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 22:33

susjeda ::
hej, hej...gdje ste sada ...imam nešto važno da vam kažem rendeer

šta šta štaaa Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 22:37

muž mi je napravio kavu Wink
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 22:45

Wetini, baš ti i nisam zanimljiva aaaa ???
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:14

Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 C070 Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 C070 Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 C070
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:16

aja ::
Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 C070 Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 C070 Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 C070

napokon Evil or Very Mad večer Aja!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:18

Večer Twisted Evil
Kaj napokon, a gdje si bila jučer?? Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 U075
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:19

Večer Twisted Evil
Kaj napokon, a gdje si bila jučer?? Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 U075

napisala sam ti pp Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:21

Vidla Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:24

sad čvsto uhvati stolicu kad dobiješ pp Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:24

sad čvsto uhvati stolicu kad dobiješ pp Smile

Zakaj?? farao farao
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:30

32
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:31

32

Laughing Laughing Laughing

Bravo ti. Kaj kažu tvoji?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:40

32

Laughing Laughing Laughing

Bravo ti. Kaj kažu tvoji?

kažu da mi ide Smile a svekrva mi je rekla..." ti nisi normalna" Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:41

Svekrve... Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:44

Svekrve... Question

možda joj poklonim svoj stari...razmislit ću Laughing zezam se imam već dva i morat ću htjela ili ne .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:48

Hehe...ja već ddobila poklon pod bor od Gazde...nesicu s šalicom. Laughing Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:51

Hehe...ja već ddobila poklon pod bor od Gazde...nesicu s šalicom. Laughing Laughing

moj se pretrgo danas ...kupio mi ciklamu Laughing a mi njemu fotelju za rođendan clown
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:56

Ah...zaboravih, ja danas dobila rukavice od majčice....crne, super su i koštaju 10 kn. 40 40
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptyUto 04 Dec 2007, 23:58

cool da se ne smrzeš u šetnji pirat
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptySre 05 Dec 2007, 00:01

Pa i nosim uh u šetnji...inače mi se smrznu prsti. Ovak mi nije zima jer stalno hodam...danas bili dva sata vani Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptySre 05 Dec 2007, 00:04

Pa i nosim uh u šetnji...inače mi se smrznu prsti. Ovak mi nije zima jer stalno hodam...danas bili dva sata vani Smile

ja se uvijek smrznem Sad blaženo ljeto Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 EmptySre 05 Dec 2007, 00:06

Pa i meni je uvijek zima...ali žustro hodanje stvarno pomaže Smile
Jedino kaj na toj vražjoj livadici naciljam baš svaki krtičnjak Rolling Eyes
I svi su nekakvi ogromni, takve još nisam vidla....možda to i nisu krtice, možda zmajevi žive tam.. Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 C070 Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 C070
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 8 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmote ljudi i ljudice
Nazad na vrh 
Strana 8 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmote ljudovi i ljudice
» Hrvatska i EU
» Ljudi
» da li su ljudi pred istrebljenjem ?
» Policajci uhvatili 14 ljudi

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: