Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmote ljudi i ljudice

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 00:28

e kad se radi o majlovima
ja počeo već neko vrijeme dobivat neke čudne, od pitam boga od koga, sve na sranjskom, niš ne razmem
jel neko od vas tak dobiva Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 00:29

gradski-seljak ::
ja počeo već neko vrijeme dobivat neke čudne, od pitam boga od koga, sve na sranjskom, niš ne razmem

ne otvaraj ni slučajno. Dobijem ih i ja , hrpu i sve ih brišem.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 00:30

i ja još malo, sad dobio mail prek moba da se u 23,00 nacrtam tam cool
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 00:30

Ajde onda razlaz.....vidimo se sutra...đeeenjaaa Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 00:32

susjeda ::

dva otvorio i sin reko ni slučajno da to ne radim više, i sad se spametio Laughing a bio sam zaj.......
sve mi poćelo skakat po ekranu i morali vršiti kompletno čišćenje i ugrađivat dodatnu zaštitu
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 00:32

aja ::
Ajde onda razlaz.....vidimo se sutra...đeeenjaaa Twisted Evil

kad ti tako kažeš Arrow noć! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 00:33

laka vam noć
hvala na druženju:rabbit:
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 00:33

dva otvorio i sin reko ni slučajno da to ne radim više, i sad se spametio Laughing a bio sam zaj.......
sve mi poćelo skakat po ekranu i morali vršiti kompletno čišćenje i ugrađivat dodatnu zaštitu

nema tamo ništ zanimljivo Smile samo briši ako ne želiš probleme. Sada idem i ja...noć! Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
WETINI
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 00:59

Bar veče ljudovi gradski pozdravila te lejdi Idea
Nazad na vrh Ići dole
Mišo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Broj poruka : 3
Datum upisa : 11.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 18:31

dobro veče
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 20:23

večer!
Nazad na vrh Ići dole
WETINI
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 21:25

A đe su svi nestali Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 21:29

pusto...odmaraju ...
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

Broj poruka : 10774
Datum upisa : 03.11.2006

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 22:52

Dobro veče
Nazad na vrh Ići dole
https://bezcenzure.forumsr.net
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 22:53

dobijem i ja po dve tri hiljade spam mailova sedmično ali to odmah brišem...sve nepoznate adrese inače brišem...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 23:10

Večer Twisted Evil

Lauda, daj nekakvu stranicu o odgoju pesa....ili ti daj savjet ako znaš....zaboravila sam, kak se cucka nauči da ne skače na ljude?
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 23:21

aja ::
Večer Twisted Evil

Lauda, daj nekakvu stranicu o odgoju pesa....ili ti daj savjet ako znaš....zaboravila sam, kak se cucka nauči da ne skače na ljude?

To je jedan od najtežih časova iz dresure .... kada god pas krene prema tebi treba da bude dočekan sa ne i podignutim prstom prema njemu...moram potražiti knjigu o dresuri da bih ti detaljnije objasnio jer sam i ja zaboravio iako sam to svoju kerušu naučio.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyNed 02 Dec 2007, 23:25

Uf, baš si me utješil Sad
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyPon 03 Dec 2007, 01:21

Mišo Twisted Evil
Nazad na vrh Ići dole
Lauda
Prijatelj foruma
Lauda

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyPon 03 Dec 2007, 01:35

Laku noć 23
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyPon 03 Dec 2007, 22:24

večer!
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyPon 03 Dec 2007, 23:20

Evo me Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
WETINI
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyUto 04 Dec 2007, 00:47

veče ljudi i laku noć pošto nema ođe nikog
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyUto 04 Dec 2007, 21:22

baš ste ljenivci...ništ tipkali niste Question
Nazad na vrh Ići dole
WETINI
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 EmptyUto 04 Dec 2007, 21:37

baš ste ljenivci...ništ tipkali niste Question

đe si komšinice pirat
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmote ljudi i ljudice
Nazad na vrh 
Strana 7 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmote ljudovi i ljudice
» Hrvatska i EU
» Ljudi
» da li su ljudi pred istrebljenjem ?
» Policajci uhvatili 14 ljudi

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu