Bez cenzure
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bez cenzure

Forum za slobodu reči

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Ajmote ljudi i ljudice

Ići dole 
2 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Gost
Gost

Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:09

aja ::
Pa i meni je uvijek zima...ali žustro hodanje stvarno pomaže Smile
Jedino kaj na toj vražjoj livadici naciljam baš svaki krtičnjak Rolling Eyes
I svi su nekakvi ogromni, takve još nisam vidla....možda to i nisu krtice, možda zmajevi žive tam.. Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 C070 Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 C070

i kod vas ih ima farao svako jutro sa prozora gledam nove iskopane Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:10

susjeda ::
Pa i meni je uvijek zima...ali žustro hodanje stvarno pomaže Smile
Jedino kaj na toj vražjoj livadici naciljam baš svaki krtičnjak Rolling Eyes
I svi su nekakvi ogromni, takve još nisam vidla....možda to i nisu krtice, možda zmajevi žive tam.. Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 C070 Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 C070

i kod vas ih ima farao svako jutro sa prozora gledam nove iskopane Crying or Very sad

Ima ih ko u priči...a tam su stvarno veliki, takve još nisam vidla. Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 116797
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:12

kad nema peseka caruju krtice Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:14

Pa nije baš tak...ovi veliki pesi ti znaju iskopati krticu ili miša i smazati ih u slast. queen
Fuj. Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 116797
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:16

Pa nije baš tak...ovi veliki pesi ti znaju iskopati krticu ili miša i smazati ih u slast. queen
Fuj. Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 116797

mislila sam noćom kad nema pasa da one kopaju...ništ loše...
a što životinja zna...nikad neću zaboraviti tv emisiju kad su mački stavili kameru i snimali noćom. Danju je bla najveća maza, a noću krvoločni ubojica Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:22

A čuj...vlasnici se bore protiv toga...nikad ne znaš čime je miš zaražen...mi ih doma pazimo i mazimo, hranimo pravilno a oni onda smažu miša. elephant
Moj lux bi pojel sve kaj izgleda iole jestivo s ceste, samo da mu dam 9
Labradori su inače poznati kao "smećari". Njima je sve jestivo. Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 116797
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:24

A čuj...vlasnici se bore protiv toga...nikad ne znaš čime je miš zaražen...mi ih doma pazimo i mazimo, hranimo pravilno a oni onda smažu miša. elephant
Moj lux bi pojel sve kaj izgleda iole jestivo s ceste, samo da mu dam 9
Labradori su inače poznati kao "smećari". Njima je sve jestivo. Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 116797

znam kako je...mi opet ne stavljamo nigdje otrov da mačak nebi pojeo otrovanog miša...a nikad se ne zna gdje će ga uloviti.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:27

Lux ima novu ogrlicu....moje omiljene boje, crrvenu s nitnama u obliku šapica. Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 Cerek
A svaki dan se sretnemo s mačkom koja ima zvončić oko vrata. Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 Cerek

Koja je tvoja omiljena boja?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:29

volim bijelu boju ... a općenito su mi draže nježnije boje.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:31

Kaj su ti to nježnije boje? Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:32

Kaj su ti to nježnije boje? Crying or Very sad

pastelne boje...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:35

Misliš svjetle? Žuta, ružičasta, zelena?
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:37

Misliš svjetle? Žuta, ružičasta, zelena?

može...ali mora imati onaj predznak ...nježno Very Happy

kuhinja je nježno žuta, spavaća nježno zelena Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:38

Onda smo potpuno različite...ja volim žarke boje...crvenu, naranđastu, žutu..
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:41

Onda smo potpuno različite...ja volim žarke boje...crvenu, naranđastu, žutu..

kad sam već otipkala mislila sam da ćeš me dočekati da bijelo nije boja Smile

Imam ja i crvenih majica i žutih a i svih ostalih se nađe...osim ljubičste. nekad sam i takve imala .
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:43

Svi zaspali bounce bounce
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:44

ja napeta Crying or Very sad moja otišla autom, pa je nema...muž otišao u krpe Crying or Very sad

a treće ??? e ne znam što sad radi.
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:45

stiže...na vrijeme, pa i malo prije Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:48

Eto vidiš.. Smile

Ja isto nervozna kad nisu svi pod krovom. Arrow
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:49

Eto vidiš.. Smile

Ja isto nervozna kad nisu svi pod krovom. Arrow

uvijek se brinem...
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:50

I ja uvijek brinem...Gazda sutra opet ide u zg. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:51

idi i ti ako možeš Smile
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:53

idi i ti ako možeš Smile

Nema šanse...tko će kuhat, tko će pazit cucka? Question
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:54

idi i ti ako možeš Smile

Nema šanse...tko će kuhat, tko će pazit cucka? Question

svekrva Razz
Nazad na vrh Ići dole
Gost
Gost

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 EmptySre 05 Dec 2007, 00:57

Pa ona bi mogla...a kaj nek ja radim u zg dok je Gazda na sastanku? Za šoping nemam vremena... Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 592418
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Ajmote ljudi i ljudice   Ajmote ljudi i ljudice - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Ajmote ljudi i ljudice
Nazad na vrh 
Strana 9 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Ajmote ljudovi i ljudice
» Hrvatska i EU
» Ljudi
» da li su ljudi pred istrebljenjem ?
» Policajci uhvatili 14 ljudi

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Bez cenzure :: ...OPŠTI FORUM... :: Prijatelji-
Skoči na: